Ако нещо бе доказано след ужасното зверство в Барселона, това

...
Ако нещо бе доказано след ужасното зверство в Барселона, това
Коментари Харесай

Силата на духа: Добри хора помагали на нуждаещи се след терора в Барселона

Ако нещо бе потвърдено след ужасното безчовечие в Барселона, това е непоколебимостта на човешкия дух, установи телевизия канал " Юронюз ".

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ТЕРОРА В БАРСЕЛОНА

Докато службите за незабавна помощ са полагали обезверени старания да оказват помощ на хората, лежащи ранени на пешеходната улица " Рамблас ", жителите на града са се обединили и в символ на взаимност са предложили безвъзмезден транспорт, храна и заслон на нуждаещите се.

Българка в Барселона: Шофьорът карал на зиг-заг, с цел да порази повече хора  
 
 Барселона гнет БГНЕС
Телевизията интервюира Мохамед, един от хората, предложили транспорт на изпадналите в невъзможност туристи. По думите му всички са били уплашени, някои не са осъзнавали какво тъкмо се е случило, а мнозина са крещели.

Издирват двама българи след атентата в Барселона
 
 Барселона гнет БГНЕС
" Качих шведски туристи, чиято щерка била покрай нападението. Тя беше ранена в крайници, откакто полица от будка паднала върху нея. Те бяха толкоз уплашени. Сърцето ми се свива единствено като си помисля за това ".

Българка в Барселона пред Дарик: Озовеш ли се на такова нахлуване, мислиш единствено по какъв начин да си идеш вкъщи
 
 Барселона гнет БГНЕС
" Юронюз " акцентира, че това не е бил изолиран акт на доброта. Туристическата администрация в Барселона е предложила безвъзмездни стаи на хилядите гости на града, останали на улицата, откакто полицията блокира региони, в които има към 50 хотела. Така останалите без заслон имаше къде да прекарат тази нощ, преди да бъде възобновен редът, прибавя малкия екран.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР