Ако не приемем нашия закон в четвъртък, Лукойл ще продължи

...
Ако не приемем нашия закон в четвъртък, Лукойл ще продължи
Коментари Харесай

Борисов: Третият мандат има реални шансове да стане, ако отиде в ДБ

Ако не приемем нашия закон в четвъртък, " Лукойл " ще продължи да прибира по 3 милиарда лева за сметка на българските жители. Пълно безсрамие е бензинът и дизелът да са по 3 лева, сподели Делян Добрев на срещата на брифинг взаимно с премиера Бойко Борисов.  " Имаме и план на решение, което е за изграждане на 7 блок на АЕЦ Козлодуй и за започване на работата по 8 блок, имаме лицензирана площадка и Оценка на въздействието върху околната среда, уточни Добрев.

" Воля имаме като партия, като група, като схващане за тази тематика и от нуклеарна страна в клиенти ли би трябвало да се превърнем``, попита реторично Бойко Борисов.

Убеден съм, че всички закони за енергетиката ще минат със постоянни болшинства в Народно събрание, отсече Борисов. Ако се одобри планът, всеки, който отиде на бензиностанцията, ще си вземе единия лев. Защо при 36 $ на съветския нефт, който единствено ние в Европа преработваме, с помощта на Политическа партия, натъжавате хората, попита реторично Борисов.

И за горивата, и за реакторите ще има голямо болшинство, тъй като е вярно, заключи Борисов. Той посочи, че и преправянето на Плана за възобновяване отново ще мине с голямо болшинство, тъй като е вярно. Поел съм ангажимент да влезе и медиацията, обещахме на съдийското съсловие, отсече Борисов.

Утре е кръглата маса по отношение на измененията в правосъдната система - дано спрат да приказват празни приказки, а да го създадат, акцентира експремиерът. 

За третия мандат

В този парламент сте дисциплинирани, виждам доста възторг, което е похвално за вас. Що се отнася до третия мандат, има действителни шансове да стане, в случай че отиде в Демократична България. Ако отиде във Възхода, може да събере някакво болшинство, само че то няма да е устойчиво, няма да сработи, отсече водачът на ГЕРБ.

Не знам дали самите хора, които гласоподават за Демократична България, ще се съгласят да създадат коалиция с Българска социалистическа партия, уточни той. Извинявам се на Христо Иванов, не съм желал да го заличавам като политик, съобщи още той.

Правителството на проф. Габровски събра 115 депутати. Ако прибавим и 20-те на Демократична България, става устойчиво болшинство. Важното е да се подпишем под това, което ще извършват, с цел да не шикалкавят. Само в този вид може да има устойчиво държавно управление. И тогава Политическа партия щат не щат тези неща би трябвало да ги поддържат. В момента партията на Промяната зае мястото на една ляво-либерална групировка и те няма по какъв начин да се разположат вдясно. А и да се разположат, Демократична България би трябвало да се преценяват с техните популистки решения, счита Бойко Борисов.

За наслада, цените на уралския нефт падат и можем да живеем по-евтино, в сравнение с преди войната. А войната става все по-кръвопролитна, по този начин е историята ще осъди Путин. Гаджев, каквото е належащо, в случай че има още искане, би трябвало да сме подготвени като партия, да се поддържа, прикани Борисов.

Само малко кураж от страна на Христо, добави той.

ПП-тата са изолирани от всички закони и планове. Само 63-ма от 240 са дали своят вот декларацията им. А ние доста повече. Е, кой е в изолираност тогава?! Срамно е, като леке са, и не гласоподават с тях, единствено и единствено да не се прилепят за тях, отсече експремиерът.

Искам хората да са усмихнати, щастливи, лъчезарни, а в петък да си пожелаем благополучен уикенд, тук се майтапя, уточни още той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/745829476472637
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР