Ако не направим индивидуални грешки, имаме своите шансове. Това заяви

...
Ако не направим индивидуални грешки, имаме своите шансове. Това заяви
Коментари Харесай

Стоилов: Ако не направим индивидуални грешки, имаме своите шансове

Ако не създадем самостоятелни неточности, имаме своите шансове. Това съобщи наставникът на Левски Станимир Стоилов на днешната взаимна конференция с капитана и вратар Николай Михайлов преди първия дуел от втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите с ПАОК, съобщи кореспондент на БГНЕС. Срещата е на следващия ден, 21 юли, от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов “ в столицата .

„ Атмосферата за всички левскари е приповдигната и напрегната, тъй като тимът се завръща в евротурнирите след няколко години неявяване. ПАОК се явява любимец, само че не постоянно любимецът побеждава. Те са по-опитният тим, само че ние ще играем с възторг и предпочитание, и в случай че не създадем самостоятелни неточности, мисля, че имаме своите шансове “, стартира Мъри.
Станимир Стоилов.
„ Трудно е да анализираш един противник единствено от контроли, тъй като анализът може да е подвеждащ. ПАОК е извънредно добре проведен тим в тактическо отношение, който мъчно позволява неточности и, при най-малкото нехайство у съперника, е подготвен да накаже твоя неточност. Към Цунами и Ивелин се прибавят Илиян Стефанов, Краев и Келиан, които на този стадий не се знае какъв брой дълго ще отсъстват, само че са част от нашето ядро от футболисти, ще бъде неприятно в случай че не можем да разчитаме и на петимата, само че е прекомерно евентуално тъкмо това да се случи “, продължи той във връзка с проблемите с контузени в „ синия “ лагер.

„ Младите би трябвало да се оправят с напрежението. В клуб като Левски постоянно би трябвало да има упоритост – аз извънредно доста почитам сътрудника Луческу за работата му в ПАОК, той ги направи първенци и стигнаха четвъртфинал в шампионата в дебютното издание. ПАОК са по-добри, на следващия ден ще забележим на мача. Виждам упоритост у младите играчи, те би трябвало да поемат отговорност, на следващия ден могат да напишат история. Искам да видя още веднъж горделив Левски. При всички положения ще имаме потребност от нашата аудитория. Имаме хрумвания и разновидности, само че на следващия ден ще решим дефинитивно по какъв начин ще излезем на мача. Важно е да не ни подведе страстта, младостта от време на време дава криле “, приключи Стоилов.

Всеки би трябвало да играе на оптимални обороти. Това съобщи капитанът и вратар на Левски Николай на днешната взаимна конференция със старши треньора на „ сините “ Станимир Стоилов преди утрешния първи мач от втори прелиминарен кръг на Лигата на конференциите с ПАОК, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двубоят на стадион „ Георги Аспарухов “ в столицата стартира в 20:00 часа българско време .

„ Утре ще разберем, имаме проблеми с контузени играчи, само че би трябвало да се активизираме. Изтеглихме допустимо най-тежкия противник, такава ни е ориста, на следващия ден би трябвало да излезем и да зарадваме почитателите ни с една добра игра “, стартира той.
Николай Михайлов.
„ При мен няма терзания, играл съм доста такива мачове. Да, прави сте, за много от момчетата в тима ще бъде дебют в евротурнирите. Те се приготвиха добре за мача, всеки би трябвало да играе на оптимални обороти. Преди три години допуснахме седем гола в две срещи с АЕК Ларнака, само че в този момент за шест месеца, от декември насам, се преродихме на всички равнища, както спортнотехнически, по този начин и финансово. Работим доста със старши треньора Станимир Стоилов, направихме прилична подготовка. Всеки един футболист би трябвало да мечтае да играе пред цялостни трибуни. Ще забележим кой отпада, само че сме група от над 20 индивида, би трябвало да извлечем максимума “.

Родният национал разяснява и усещанията си от гръцкия отбор . „ Имат страхотни единици, добре проведени и дисциплинирани, движат се доста плътно по терена, и са нападателни, тъй че се нуждаем от най-хубавото си лице, в случай че желаеме да имаме шансове “, приключи Михайлов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР