Ако не беше участието на патриотите във властта, България щеше

...
Ако не беше участието на патриотите във властта, България щеше
Коментари Харесай

Сидеров: Ако не бяха патриотите във властта, България щеше  да подкрепи Пакта за миграция

Ако не беше присъединяване на патриотите във властта, България щеше да поддържа Пакта за миграция на Организация на обединените нации, както и Истанбулската спогодба, разяснява водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на "Обединени патриоти " Волен Сидеров на среща с медиите в Народното събрание на тематика "Антиевропейският пакт за миграция на Организация на обединените нации ".

Министерство на външните работи по никакъв метод не приготви българската общност за този пакт, разяснява Сидеров. До момента той не е преведен на български език, в уеб страницата на външното министерство го няма даже на британски, уточни той. По думите му този документ се явява като апокриф, който обаче е бил препоръчан като нещо потребно за страната.

Сидеров означи, че в ГЕРБ е имало среди, които са гледали благосклонно на този документ. Той уточни, че министърът на външните работи Екатерина Захариева е била поканена на днешната среща, само че се е извинила със съвещанието на Министерския съвет, а и съгласно нея по този начин дефинираната тематика не съответствала напълно на действителността. Т.е. тя не е съгласна с това, че съм нарекъл пакта антиевропейски, разяснява Сидеров.

Лидерът на "Атака " цитира акценти от пакта в доказателство на своята теза. Той означи, че с подписването на пакта се съгласяваме, че незаконните мигранти са носители на развиване и разцвет. Сидеров уточни, че в Истанбулската спогодба понятието "джендър " се загатва единствено 25 пъти, до момента в който в пакта - 31 пъти, т.е. имаме един документ, който намерено, непосредствено и доста поредно постанова джендър философията. Той добави, че съгласно пакта би трябвало да легализираме мигрантите, които влизат незаконно в страната.

Лаская се от мисълта, че сме повлияли на ГЕРБ да не поддържат пакта, уточни той. По думите му това е изгодата от присъединяване на патриотите във властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР