Ако навлезем към предстоящите скоро местни избори, може би тази

...
Ако навлезем към предстоящите скоро местни избори, може би тази
Коментари Харесай

Асен Генов: Лилков не е виновен за кандидатурата на Терзиев, ПП-ДБ да търсят проблемите в своя двор и в липсата на комуникация

" Ако навлезем към идните скоро локални избори, може би тази обстановка на некоалиция и на неразбираемата рамка на взаимоотношение сред главните обединения - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, доста ще ги затрудни, в случай че не в София, то в други точки в България сигурно ще има напрежение. То към този момент се вижда в някои морски градове кой кого е номинирал ". Това съобщи пред Нова нюз блогърът и водещ на " Контракоментар " Асен Генов.

" Специално в София има крещящо разминаване сред дейностите на ПП-ДБ и упованията на някои техни гласоподаватели. Със сегашната им кандидатура, даже в електоралната маса вътре има напрежение. Всичко това е показателно, че не би трябвало да се прекъсва разговорът с гласоподавателите. Те би трябвало да знаят какво ще направиш. При кандидатурата на Васил Терзиев има липса на връзка. От ПП-ДБ би трябвало да търсят първо проблемите в своя двор. Вили Лилков не е отговорен за Васил Терзиев. Той може да е добър в своята област, само че е незнаен политически и падна от синьото небе. Това не е рецензия към него, тъй като не го познавам персонално, само че не ми е прочут и обществено. Борис Бонев работи 10 години, с цел да стане претендент за кмет, а най-после отстъпи и остана на втори проект. Предпочитам десният претендент за кмет на София да не се учи на политика по време на акцията, а да влезе в нея теоретичен и да знае какви са проблемите на столицата и да предлага решения, каквито Бонев и Лилков сигурно имат. Какво желае да прави Ваня Григорова в Столичйна община, нов профсъюз ли? Синдикатите, в противен случай, би трябвало да са в конгликт със властта ", сподели още Генов.
Водещият на " Контракоментар " счита, че въпросът " Дебора " поражда въпроси дали публичната реакция и напъните на политиците отиват в вярна посока. " Дори за самите адвокати не е еднопосочен въпросът какво тъкмо се случи и кой на кой стадий позволи неточност. Дали прокуратурата отиде в съда със едва искане за мярка или хипотезите за междинна телесна щета не са задоволително ясни. Или пък съдийката от Стара Загора направи нещо не както би трябвало ", разяснява той.

Според него продължаването на учението над общоприетото време от страна на Русия е провокация. " Тя систематично организира провокации. Още от 2015 година към Крим има сходен жанр провокации с разполагане на ракети и бомбардировачи. Съединени американски щати има стратегически интерес Черноморския район да бъде непокътнат като зона на непоклатимост и свободни стопански връзки ", уточни Генов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР