Ако настоящият избор на продуцентите за участнички в Ергенът прилича

...
Ако настоящият избор на продуцентите за участнички в Ергенът прилича
Коментари Харесай

РАЗТЪРСВАЩО: Тъжната Милена взриви с неочаквано признание в мрежата след "Ергенът"!

Ако актуалният избор на продуцентите за участнички в " Ергенът " наподобява на истински курник, събрал кокошки, патки, мисирки и гъски на едно място, то един облик несъмнено се открои и завоюва благосклонностите на феновете. Няма за какво да обясняваме, че става дума за Милена Соколова - парфюмеристката с аристократична душа, само че тъжна орис...

Милена нормално си стои свита в някой ъгъл, само че единствено накратко съумя да разплаче освен публиката на предаването, само че и самия ерген Алек Младенов. Сълзите в очите му се видяха ясно, до момента в който ужасяващ слушаше за битката на Милена с анорексията и жестоките обиди и гаври, на които е била подлагана през годините - както от съучениците си, по този начин и от самото си семейство. Майка й от 20-годишна я тормозела и наричала " остаряла мома " - потресаващо и неприемливо! Не и за 21 век!

Ясно е, че в " Ергенът " Милена няма да открие любовта, само че тя направи нещо, което раздруса мрежата и й завоюва доста другари. Преди ден парфюмеристката излезе с пост в профила си, в който изиска да благодари на всички за това, че са я предиздвикали да повярва още веднъж в щастието, в живота и в добротата. Тя показа, че не знае дали хубостта може да избави света, само че има вяра, че добротата ще го направи. И прикани никой в никакъв случай да не си мълчи пред насилието, под каквато и да е било форма.

" Не единствено измежду учениците, само че и в дома ни, в работата ни, на всички места - в случай че бъдем дружно, ще се преборим ", разчувства се Милена Соколова.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР