Ако мъжете са по-склонни да изневеряват през целия си живот,

...
Ако мъжете са по-склонни да изневеряват през целия си живот,
Коментари Харесай

Кога жените започват да кръшкат

Ако мъжете са по-склонни да изневеряват през целия си живот, то дамите са по-верни на непрекъснатия си сътрудник, само че до време.

Когато връзката, а също по този начин и дамата, навлязат в една по-зряла фаза, е време да станете по-внимателни. И до момента в който мъжете са по-непостоянни в любовта до момента в който са млади, при дамите това напълно не е по този начин.

Оказва, се че дамите в средата на 30-те си години изневеряват най-вече, или най-малко не ги е боязън да си го признаят. Това най-малко са открили откриватели, създатели на ново изследване по тематиката, оповестено в английската преса.

 Кога дамите изпитват най-голямо наслаждение от секса
Кога дамите изпитват най-голямо наслаждение от секса

По-зрелите дами са по-уверени

Допитването, осъществено от уебсайт за извънбрачни връзки, разкрива, че дамите най-често кръшкат или мислят за секс отвън актуалната си връзка на тъкмо 36,6 години.

Проучването демонстрира още, че средностатистическата дама минава под венчило на 29-годишна възраст.

След шест или седем години фамилен живот пристрастеността сред сътрудниците постоянно не е толкоз бурна, колкото първоначално. С това може да се изясни склонността на дамите, трансферирали средата на 30-те години, да търсят фамилиарност отвън брачното ложе.

 Помага ли изневярата?
Помага ли изневярата?

След като любовните трепети сред сътрудниците утихнат, връзката им просто се трансформира в част от всекидневието

Според специалистите, с цел да се опазят от сдобиване с рога, мъжете би трябвало да обсипват нежните си половинки с повече внимание и почитание.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР