Ако лекарите не поискат промяна на системата за финансиране на

...
Ако лекарите не поискат промяна на системата за финансиране на
Коментари Харесай

Бенатова: Активист от протестите в защита на Балтов е практикувал без специалност

" Ако лекарите не изискат смяна на системата за финансиране на лекуването на пациентите и оформянето на тяхното възнаграждение, няма кой.

Докато не се преборят за това всички заболявания да имат логаритъм за съответно лекуване, ще се въртим в кръга сред евтините пътеки за всеобщи и значими заболявания, и златните пътеки за определени диагнози.
 Аламанов: Да благодарим на ГЕРБ за хаоса, който ни оставиха Аламанов: Да благодарим на ГЕРБ за хаоса, който ни оставиха
" Медиците пред Пирогов желаят: 1. Оставка на министър Кацаров, че е споделил, че се нарушават разпоредбите. 2. Оставка на шефа на НЗОК, че с...

Накрая едни милиарди ще потъват в дупката на този кръг. И в никакъв случай няма да са задоволителни. В пъкъла на опазването на здравето, осеяно с положителни планове ", във Facebook.

" Размисли към хипертоничната рецесия на Балтов и митинга пред президентството. Между другото, през 2011а Българска национална телевизия има репортаж за един от деятелите на този митинг. Практикувал без компетентност и давал страшни, само че неверни диагнози. Днес към този момент е тръбач на статуквото. Даже заплашва. По медицински. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР