Ако „Лечителят медиум“ ви е била полезна, то тази книга

...
Ако „Лечителят медиум“ ви е била полезна, то тази книга
Коментари Харесай

Излезе книга за най-полезните храни

Ако „ Лечителят медиум “ ви е била потребна, то тази книга ще добави смайващите разкрития и ще ви даде революционно нова информация за лечебните свойства на над 50 храни. Световноизвестният врач медиум – Антъни Уилям, е посветил живота си на това да оказва помощ на хората да се излекуват от хронични и нелечими за актуалната медицина болести.

Той споделя информацията, която получава от Висш Дух, с милиони читатели по света и ги направлява по какъв начин да се предпазят от актуалната зараза от необясними заболявания. След като в първата си книга направи революционни разкрития за същността на публикувани болестни положения като автоимунните болести, депресията и рака, в този момент Антъни Уилям ни показва средствата да се преборим с тях. Той ни среща с най-големите закани за здравето ни и ни разкрива четирите групи храни, с които да се излекуваме и предпазим.

Тук ще намерите подробни описания на непознатите лечебни свойства на над 50 храни: плодове, зеленчуци, билки и подправки и диворастящи храни. Освен болестните положения и признаците, при които оказват помощ, ще научите и изгодите от тях в прочувствен и нравствен проект. Благодарение на скъпата информация в тази книга ще можете да се погрижите за своето здраве и това на околните ви хора и още веднъж да се радвате на пълностоен живот. Антъни Уилям има над 3 милиона почитатели във Facebook. Книгите му получават изключителни мнения от Наоми Кембъл, Гуинет Полтроу, а негови клиенти са още доста кино и музикални звезди, бестселърови създатели, съумели спортисти и авторитетни предприемачи. Вече 25 години Антъни Уилям посвещава живота си да оказва помощ на хората.

От ранно детство той поддържа връзка с Висш Дух, от който получава цялостна информация за здравословното положение на всеки човек. От него той черпи и незнайни за медицината познания за хроничните и необяснимите болести, които постоянно се диагностицират и третират неправилно. Наричан врач медиум, Антъни оказва помощ на хиляди хора да оздравеят от „ нелечими “ заболявания и още веднъж да живеят пълноценно. Той деликатно подхожда към всеки случай, като регистрира цялостното положение на пациента, а освен на физическо равнище.

Този интегрален способ на лекуване дружно с невиждано точното диагностициране са донесли облекчение и излекуване на мнозина. Сред хилядите признателни клиенти на Антъни са и голям брой кино и музикални звезди, бестселърови създатели, съумели спортисти и авторитетни предприемачи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР