Ако косата ви не расте достатъчно бързо, то тази статия

...
Ако косата ви не расте достатъчно бързо, то тази статия
Коментари Харесай

Косата ви ще започне да расте по-бързо, ако използвате гел от алое

Ако косата ви не пораства задоволително бързо, то тази публикация е за вас!

Ще ви представим невероятна индийска формула, която ще накара косата ви да пораства бързо – този ефект ще ви остави без думи!

Рецептата за тази формула е извънредно елементарна и лесна, само че и доста ефикасна.

Всичко, което би трябвало да приготвите, е:

малко кокосово маслорициново маслолистата на алое вераняколко капсули витамин Е, които могат да бъдат открити в съвсем всички аптеки.

Получаване:

Нарежете листата на алоето на части и по-късно по дължина, тъй че елементарно да отстраните гела с вилица или нож.След това вземете 2 супени лъжици кокосово масло и разбъркайте с 1 супена лъжица рициново масло и ги изсипете в купа.Вземете капсула с витамин Е, пробийте я с игла и я сложете в купата при останалите съставки.Изчакайте 5 минути, като разбърквате съставките и по-късно маслото би трябвало да е готово за употреба.

Приложение:

Масажирайте главата с върховете на пръстите си 5 минути благодарение на приготвената примес.Масажът на главата е доста значим, защото усъвършенства кръвообращението.Когато приключите с масажирането на скалпа, завържете косата си на плътна плитка и я оставете за една нощ.Съхранявайте останалата част от сместа в стъклена бутилка и повтаряйте процедурата 4 или 5 пъти седмично.

Вижте още: Вярвате или не, този плод лекува диабет, астма и холестерол

Растежът на косата ще се форсира с цели 55% и незабавно ще забележите разликата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР