Ако кажем за Бритни, че е царицата на забавленията, често

...
Ако кажем за Бритни, че е царицата на забавленията, често
Коментари Харесай

Премеждията на Бритни Спиърс

Ако кажем за Бритни, че е царицата на заниманията, постоянно предизвикателни и граничещи с заплахата, евентуално би го приела като комплимент. Самата тя обича да го показва със фотосите и видеата, които разгласява в Instagram. А и още повече, че най-скорошната преживелица с нея е също чисто доказателство.
 Бритни Спиърс, документалните филми за нея и за какво се усеща унизена от тях
Защо Бритни се усеща унизена от филмите за себе си

Изпълнителката не е удовлетворена от...

Бритни Спиърс е провокирала меко казано неприятна обстановка на пътя тази седмица. Колата ѝ е останала без гориво, до момента в който е карала по една от най-натоварените автомагистрали в Лос Анджелис. Няма по какъв начин да сме сигурни дали тази преживелица ѝ е за първи път на Бритни или пък за следващ, само че допускаме, че даже и по-опитни водачи са я преживявали.

Ето обаче какво тъкмо се е случило.

Полицията е получила позвъняване във вторник, на 12 юли, към 22 часа със сигнал за бял Мерцедес, който е запушил една от колоните на автомагистралата.

Когато органите на реда са пристигнали на място, Бритни е седяла на задната седалка в колата на различен водач. Обяснила е, че както си е карала, бензинът ѝ е приключил и колата ѝ е спряла посред автомагистралата.

Наложило се е цялото придвижване на сектора да бъде спряно, а един от служителите на реда да се качи на шофьорското място в Мерцедеса на Бритни с нея до себе си и някак да реалокира колата на безвредно място. След това към този момент придвижването е било възобновено.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, меденият им месец и по какъв начин прекарват екзотичната си отмора
Бритни отново се разсъблече

Когато без бански е още по-приятно на плажа

Певицата, несъмнено, учтиво е благодарила на служителите на реда, успокоила ги е, че е добре, а те от своя страна са изчакали брачна половинка ѝ Сам Асгари да пристигна, с цел да я вземе, написа TMZ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР