Ако изпитвате чувство за себеуважение, то тези пет неща категорично

...
Ако изпитвате чувство за себеуважение, то тези пет неща категорично
Коментари Харесай

5 неща, с които жените не бива да правят компромис в любовта

Ако изпитвате възприятие за себеуважение, то тези пет неща изрично не би трябвало да попадат в листата ви с взаимни отстъпки, които сте склонни да извършите в името на любовта.
Да изневерите на полезностите си
Промените ли ценностната си система поради един чове, променяте напълно индивида, който сте. Нужно ли е? Ако някой пожелае това от вас, то може би неговата ценностна система е тази, която би трябвало да бъде изменена. Или просто не си допадате, с цел да бъдете дружно. Но полезностите са нещо, което се построява в течение на доста години и никой не трябва да чака, че ще си ги измененията за негативно време и то поради мъж. Точният човек даже няма да ви помли за това.
Дали (не)искате деца
Впускате се във връзка, и двамата търсите нещо съществено и половинката в живота си, всичко наподобява съвършено, само че тогава разбирате, че вие желаете деца, а той не. Това е диалог, който въпреки и комплициран, би трябвало да бъде извършен оптимално рано, преди да сте хлътнали и двамата дотолкоз, че да се постанова единият да прави компромис с този толкоз значим аспект от взаимоотношенията ви. Никога няма да си простите, в случай че сте останали с този човек без деца, както и в случай че въпреки всичко той се е съгласил да имате деца, само че по този начин или другояче след това не умее и не желае да се грижи за тях и да е част от живота им.

 

 Дали (не)искате деца
  Целите в живота ви
Ако вие желаете да се преместите в Австралия и да работите като бранител на дивата природа, а той изрично желае да живее в Ирландия и да работи като IT експерт, то нещата сред вас ще са комплицирани. Поставете картите на масата още в самото начало и споделете какво желаете от живота и какво желаете да постигнете. Така ще разберете дали този мъж може да бъде част от проектите ви за в бъдеще и да е неразделен ваш сателит (както и вие на него) или това е нещо изцяло невероятно. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР