Ако ИТН получат мандат за съставяне на ново правителство, те

...
Ако ИТН получат мандат за съставяне на ново правителство, те
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Ако ИТН получат мандат за правителство, пак ще предложат Николай Василев

Ако Има Такъв Народ получат мандат за сформиране на ново държавно управление, те още веднъж ще одобряват Николай Василев за министър председател, това съобщи водачът на ДСБ и съпредседател на Демократична България ген. Атанас Атанасов. Той акцентира по Нова телевизия, че е уверен в това, тъй като Василев е станал доста деен напоследък. „ Дайте да не приказваме обаче за Нероден Петко ”, разяснява Атанасов. Депутатът акцентира, че в случай че се стигне до рухване на това държавно управление, още веднъж Политическа партия ще получат първи мандат за сформиране на ново.

Атанасов акцентира, че най-голямата заплаха пред България е да се стигне до болшинство във властта, което да изиска излизането ни от НАТО. В тази връзка той позволи, че с цел да се избегне това, не е невероятно ръководещите да получат поддръжка и от ГЕРБ.

„ ГЕРБ Бойко Борисов ли е? Нали са пронатовска партия? Не е загадка, че Борисов защитаваше съветските ползи с построяването на Турски поток ”, разяснява Атанасов. Той отхвърли да разяснява въпроса дали Съединени американски щати се готвят да наложат нови наказания на български жители по закона „ Магнитски ”, въпреки че загатна, че има информация по тази догадка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР