Ако италианският абстрактен художник Умберто Романо знаеше колко шум ще

...
Ако италианският абстрактен художник Умберто Романо знаеше колко шум ще
Коментари Харесай

Картина от 1937 г. изобразява пътешественик във времето с iPhone

Ако италианският нереален художник Умберто Романо знаеше какъв брой звук ще вдигне картината му „ Г-н Пинчън и селището Спрингфийлд “ през 2022 година, може би щеше да промени решението си да я нарисува. Теоретици на конспирацията от цялостен ​​свят видяха в работата на художника доказателство, че хората в действителност могат да пътуват във времето, пише Daily Star.

Картината на Умберто Романо е нарисувана през 1937 г. Майсторът изобразява върху нея колониална комерсиална сцена в Америка през 17 век. Картината демонстрира британския търговец на кожи Уилям Пинчън, който търгува с индианци.

Вниманието на зоркото око на феновете на пътуването във времето притегли част от фотографията, на която човек държи нещо в ръцете си и гледа в него, като че ли в чисто новия си iPhone. Теоретиците на конспирацията обърнаха внимание освен на мистериозния предмет, само че и на това по какъв начин индивидът го държи в ръцете си – дано не спорим, всеки втори от нас скролва фейсбук емисията в свободното си време.
 фотография, фотография с iphone  Снимка: US Postal Service
Сега теоретиците на конспирацията ликуват - най-сетне съумяха да получат същинско доказателство, че пътуващите във времето съществуват. Да, и те употребяват чисто нови iPhone.

Учените обаче не останаха настрани и разрушиха теорията на конспираторите на пух и прахуляк. Имайте поради, че фреската на Умберто Романо не е била докосвана повече от 80 години, от момента, в който е нарисувана. И създателят на творбата умря през 1982 година, 35 години преди стартирането на първия iPhone - тъй че по какъв начин би могъл да знае по какъв начин наподобява?

Експертите твърдят, че отговорът е много елементарен - най-вероятно фотографията изобразява човек с огледало. Да, да, можете да гледате освен на екрана на телефона, само че и в огледалото. Факт е, че през 17 век търговците постоянно са търгували с огледала и явно индивидът на фотографията просто се възхищава на отражението си.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР