Ако искате нещо повече от приятелство с един мъж, то

...
Ако искате нещо повече от приятелство с един мъж, то
Коментари Харесай

Признаци, че той изпитва нещо повече

Ако желаете освен това от другарство с един мъж, то би трябвало добре да проучите неговото мислене и дали той в действителност ви харесва. Няма да е изненада, в случай че останете комплицирани от държанието му и внезапните промени в това, което виждате. Мъжете мъчно демонстрират възприятията си и вие би трябвало да го предизвикате да направи това. Ако сте сигурна, че той желае освен това от вас, то тогава можете да мислите кой да направи първата крачка. Няма да е неточност, в случай че тъкмо вие сте по-активна, изключително в случай че мъжът е по-притеснителен от вас.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Все отново има метод да разпознаете държанието му и дали той желае освен това с вас:

Пристига рано и остава до късно

Каквото и да сте поискали от него, без значение дали става дума за вечеря или за помощ по даден план, той постоянно идва преди вас и остава, откакто всички останали са се прибрали. Явно желае да прекара колкото се може повече време, с цел да ви опознае. Това значи, че той търси освен това, а не просто да ви помогне.

Той мълчи

Когато едно момче е влюбено във вас, то може да се затвори. Знаем, че това не оказва помощ в неговия случай, само че той може просто да мълчи, тъй като не знае какво да каже. Ако го харесвате назад, дайте му малко време и му помогнете да се усеща удобно към вас.

 сродната си душа; към себе си; освен това Признаци, че той изпитва освен това

Той интензивно слуша

Да предположим, че не харесвате някого. Може да сте склонни да се отдръпвате, когато той приказва. Но той интензивно слуша. Той ви оставя да говорите, не ви прекъсва и задава спомагателни въпроси. Той в действителност се интересува от това, което желаете да кажете и желае освен това от това просто да си говорите другарски.

Той пренебрегва телефона си

Повечето хора са на телефоните си по през целия ден. Ако той желае освен това от вас, ще го обърне с главата надолу или ще го държи в джоба си. А когато се включи, той ще го пренебрегва, тъй като имате цялото му внимание.

Той е на всички места в обществените ви медии

Той освен ви следва в обществените медии, само че и харесва всичките ви изявления, гледа всичките ви истории и може би даже разяснява. Ако ви изпраща мемета и ви тагва в занимателни видеоклипове, той е изцяло влюбен във вас и търси освен това. Ако не ви харесваше, нямаше да мисли за вас, когато безсмислено скролва в канала си. Все отново внимавайте държанието му да не наподобява по-скоро на фикс идея за гонене.

 той ви харесва; освен това Признаци, че той изпитва освен това

Препъва се в думите си и поти длани

Точно като вас, когато един мъж е влюбен във вас, той става нервозен. Може да се разтревожи или да се препъне в думите си. Или пък приказва прекомерно бързо. Има толкоз доста признаци на раздразнителност – от изпотяване до потни ръце. Ако той демонстрира тези признаци, евентуално е влюбен във вас.

Приятелят му го споделя

Случвало ли ви се е някой мъж да се приближи до вас в бара и да ви каже, че неговият другар насреща счита, че сте привлекателна? Ако е по този начин, това е безапелационен знак, че той си пада по вас и желае освен това. Понякога момчетата изпращат приятелите си да свършат мръсната работа.

Не може да спре да ти се усмихва

Една усмивка може да ви каже толкоз доста за това по какъв начин се усеща някой. Ако той ви се усмихва от другия завършек на стаята и даже до момента в който двамата си говорите, значи ви харесва.

Той постоянно наподобява съвършен

С други думи, той постоянно е облечен необикновено, поддържан е и ухае добре. Човек, който е хвърлил око на някоя жена, ще се постарае да наподобява ужасно за нея. А това е явен знак, че той желае освен това от другарство.

Той се държи по най-хубавия метод

Когато се разхождате с него в група с негови другари и всички те си вършат груби смешки, а вие ще забележите, че той мълчи и просто се смее дружно с вас. Ясно е, той си пада по вас. Той не желае да направи или да каже нещо, което може да ви обиди – по никакъв метод. Значи той желае освен това.

Той се смее на всичките ви смешки

Не всички ваши смешки са смешни – изключително в случай че просто не сте комичен човек по принцип. Но в случай че той се смее на множеството от нещата, които казвате и които даже не са толкоз смешни, той мисли да ви предложения на среща.

Разкрива интимни детайлности за живота си

Никой човек няма да опише най-дълбоките си тъмни секрети на всеки. Когато момчетата ви описват персонална информация за себе си, това е, тъй като ви харесват и ви имат доверие. Той желае освен това от вас, по тази причина е подготвен да показа всичко.

Той повдига вежди, когато ви приказва

Доказан теоретичен факт е, че човек повдига вежди, когато се интересува от това, което имате да кажете. Затова наблюдавайте изражението на лицето му идващия път, когато говорите с него.

Той седи с отворени крайници и ръце

Този признак на интерес се основава ненапълно на логиката на психиката. Когато един човек е открит към събеседниците си, той стои с отворени ръце и крайници. В същото време, в случай че те са скръстени, това е по-скоро защитна позиция.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР