Ако искате да сте добре позиционирани в сферата, в която

...
Ако искате да сте добре позиционирани в сферата, в която
Коментари Харесай

3 неща, които веднага трябва да махнете от профила си в LinkedIn

Ако желаете да сте добре позиционирани в сферата, в която работите, е наложително да имате профил в LinkedIn. Социалната мрежа за професионални контакти може да усъвършенства имиджа ви и да ви разкрие нови благоприятни условия за кариерно развиване. Възможен е обаче и противоположният резултат, в случай че профилът ви не наподобява по верния метод.

Има да вземем за пример 3 неща, които постоянно се срещат в LinkedIn, а вършат доста неприятно усещане. Ако участват и във вашия профил, то незабавно поправете грешката.

1. Неподходяща профилна фотография.

Много профилни фотоси в LinkedIn са размазани, на странни места или просто неуместни за платформа, ориентирана към професионалното развиване. Най-добре е да сложите паспортна фотография или сходна на нея.

2. Непрофесионални постове или мнения.

Учудващо е какъв брой доста консуматори на LinkedIn пишат злобни, груби мнения или наскърбяват компании и хора в блог изявленията си. А това наподобява извънредно незряло. Ако и вие сте оставяли такова наличие сега на афект, изтрийте го колкото се може по-скоро.

3. Чувствителна информация.

Можете да качвате документи в LinkedIn профила си, само че.. не всевъзможни документи. Всяка по-важна и сензитивна информация за клиенти, сътрудници, сътрудници, шефове би трябвало да остане конфиденциална. Не публикувайте таблици с данни, бизнес оферти, проекти за бъдещето. Не пускайте и прекомерно персонална информация за себе си - за това има други обществени мрежи.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР