Ако искате да подобрите финансовото си състояние, следвайте препоръките по-долу

...
Ако искате да подобрите финансовото си състояние, следвайте препоръките по-долу
Коментари Харесай

Сигурен начин за привличане на пари в дома

Ако желаете да подобрите финансовото си положение, следвайте рекомендациите по-долу и заредете дома си с нужната сила за разцвет и благоденствие.

Подготвителен стадий

Трябва да започнете всичко с вярната подготовка. Съберете всички пари в дома, в това число и дребните. Проверете якетата и чантите, на никое място не би трябвало да има „ скрити “, само че в това време не бъркайте в джобовете на членовете на фамилията, всеки би трябвало да ревизира личните си. Съберете всички находки.

Не забравяйте на кого сте заемали средства, поискайте да погасят дълга в близко бъдеще (за предпочитане през идващите няколко дни). Няма потребност да се чувствате неудобно в подобен миг, вие си връщате своето.

Ако на картите има пари, запишете сумите на лист хартия и прибавете към общата купчина с откритите монети и банкноти.

Избройте всички наложителни заплащания и суми за погасяване на задължения. Запомнете всичко до най-малкия подробност.

Стихиен стадий

Веднага откакто всички финансови въпроси са подредени, преминете към втория стадий. Трябва да дефинирате стихията  си. В китайската нумерология има 5 стихии:

1.       Вода.

2.       Огънят.

3.       Дърво.

4.       Земя.

5.       Метал.

Можете да определите принадлежността си към избран детайл по датата на вашето раждане.

След като определите своя детайл, би трябвало да разберете какъв материал би трябвало да се употребява за изработката на кутия за предпазване на средствата, открити в дома. Всеки детайл има собствен личен материал.

1.       Вода - метал, стъкло.

2.       Огънят - стъкло, глина.

3.       Дърво - глина, хартия, плат.

4.       Земя - глина, дърво, хартия, плат.

5.       Метал - глина, стъкло, метал.
 Тези 4 знака няма да имат проблем с парите през юли Тези 4 знака няма да имат проблем с парите през юли
Известният астролози преди дни споделиха своята най-актуална прогноза за началото на месец юли. Според тях, вторият месец на лятото мож...

Направете кутия от нужния материал и всички монети сложете там лист с бележки. В нощта на настъпването на Нова година съгласно източния календар поставете кутията в избрана част от къщата, която също се дефинира според от вашия детайл.

1.       Водата е на север.

2.       Огънят е южен.

3.       Дървото е на изток.

4.       Земята е на югозапад.
 Ако си вземете това от брега на морето, ще имате ПАРИ и КЪСМЕТ през цялата година Ако си вземете това от брега на морето, ще имате ПАРИ и КЪСМЕТ през цялата година
Разходките по брега на морето ни карат да се замислим за смисъла на живота. Те са толкоз зареждащи и успокояващи. Помагат ни да пренар...

5.       Метал - запад, северозапад.

6.       Последният стадий

Задължително е да извадите кутията с парите на 10 февруари. Сега деликатно пребройте всички пари, само че това би трябвало да се направи деликатно. Продължете да броите по-нататък. Всичко би трябвало да се сведе до едно число: 2 + 8 + 2 + 1 = 13 = 1 + 3 = 4.

Ако вследствие на това видите нечетно число пред себе си - похарчете средствата на масата за щедрост, купете си нещо, отидете на странствуване. Ако номерът е четен, не забравяйте да запазите всичките си пари в касичката и се пробвайте да спестите до идната китайска Нова година.

Всъщност всеки самичък взема решение какво му оказва помощ да се оправи със задачата, главното е, че има предпочитание и воля за реализиране на поставената цел.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР