Ако искате да поддържате любовта си във връзката, тогава е

...
Ако искате да поддържате любовта си във връзката, тогава е
Коментари Харесай

Как да изразявате любовта си по най-добрия начин?

Ако желаете да поддържате любовта си във връзката, тогава е значимо да покажете на обичания човек по какъв начин се чувствате по способи, които той ще разбере и оцени. С малко спомагателна работа ще можете да изразите любовта си и да поддържате връзката си мощна.

Как да изразявате любовта си по най-хубавия метод?

Показване на обич към вашия сътрудник

 любовта Как да изразявате любовта си по най-хубавия метод? фотография: pinterest

Разберете потребностите на вашия сътрудник. Можете да изразите любовта си посредством дарове, когато вашият сътрудник получава обич посредством допиране. Признаването, че методът, по който давате обич, може да не е методът, по който вашият сътрудник получава обич, може да ви отвори очите. И въпреки всичко познаването на методите, по които вашият сътрудник се усеща обичан, ви оказва помощ да изразите любовта си по способи, които вашият сътрудник може да оцени. Опитайте разнообразни способи и вижте кое генерира най-положителен отговор. Някои проучвания изследват пет „ езика на любовта “ или способи да поддържате връзка с колегата си, да изразявате обич и да получавате обич.

Думи на одобрение: похвали, изложение на вашите позитивни усеща, казвайки „ Обичам те “.

Качествено време: отделете цялото си внимание на колегата си.

Подаръци: физически знаци на любовта като цветя, бижута, принадлежности.

Обслужващи дейности: разходка на кучето, разчистване на кухнята.

Физическо допиране: вършат секс (ако им е комфортно и са готови), държат се за ръце, дават любов.

Вербализирайте възприятията си.

 любовта Как да изразявате любовта си по най-хубавия метод? фотография: pinterest

Кажете на колегата си, че го обичате. Кажете на партньорката си, когато я намерите за привлекателна. Вашият сътрудник не може да чете мислите ви, тъй че изразете себе си с думи, когато установите, че се възхищавате на колегата си. Изразете цената, която виждате в колегата си, и не забравяйте, че тя в никакъв случай не остарява!

Може да се почувствате по-удобно да напишете възприятията си, в сравнение с да ги изречете на глас, тъй че пишете картички или писма на колегата си.

Оставете бележки на колегата си, с цел да покажете, че мислите за него и се грижите за него.

Можете даже да опитате да изразите любовта си на други езици, в случай че сте прекомерно срамежливи да го кажете на родния си език – просто се уверете, че сътрудникът ви схваща какво казвате!

Покажете обвързаност.

 любовта Как да изразявате любовта си по най-хубавия метод? фотография: pinterest

Привързаността предава любовта по метод, който думите не могат. Когато сте с колегата си, бъдете нежни и изразявайте любовта си посредством допиране. Докоснете косата му, дръжте ръката му и го прегърнете. Физическото допиране може да сътвори фамилиарност и да покаже на колегата ви, че желаете да бъдете физически покрай него.

Признайте, че някои хора избират повече любов от други. Говорете с колегата си какво цени той, по какъв начин обича да бъде докосван и дали докосването е уместно на обществено място.

Прекарайте известно време уединено дружно.

Животът може да бъде ангажиран с работа, деца, домашни любимци, свекъри, другари и така нататък Уверете се, че сте отделили малко време, което да прекарате уединено с колегата си. Намерете детегледачка за децата и оставете една нощ, която да прекарате дружно. Съсредоточете се върху колегата си и обсъдете неща, които са значими и за двама ви; избягвайте да говорите за „ задания “, деца или пари. Организирайте си вечерна среща и се наслаждавайте да вършиме нещо дружно.

Не постоянно е нужно да вършиме нощните срещи романтични; забавлявай се! Направете нещо шантаво или изберете активност, на която можете да се посмеете и да се насладите дружно. Така ще покажете любовта си към колегата.

Изразете признателност.

 любовта Как да изразявате любовта си по най-хубавия метод? фотография: pinterest

Покажете на колегата си, че ви е грижа, като признаете нещата, които тя прави и които оценявате. Изразете признателност за нещата, които вашият сътрудник прави (като прибиране на децата, пазаруване на кучешка храна) и изразете признателност за качествата, на които се възхищавате, че вашият сътрудник има (като обич, грижа, щедрост).

Изразете своята признателност посредством думи или посредством записка.

Можете да дадете дарове, които показват признателност, като цветя или красиво ядене или нещо особено, което изберете. Така ще покажете любовта си към него.

Бъди общителен.

Любезността е най-хубавият индикатор за непоклатимост и дълготрайно задоволство в връзките. Да бъдете общителни демонстрират на колегата ви, че сте вложили в проявлението на любовта си във връзката. Тези, които виждат добротата като мускул, който би трябвало да се упражнява, са склонни да изпитват повече позитивни взаимоотношения от тези, които виждат добротата като закрепена линия.

Ако сътрудникът ви изрази потребност и сте изтощени, разсеяни или претрупани, не подценявайте колегата си. Обърнете се към колегата си и се свържете.

Добротата е значима и по време на борби. Отнасяйте се с колегата си общително и разпознавайте по кое време не сте били общителни с него и поправете вредите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР