Ако искате да се отървете от няколко килограма, трябва да

...
Ако искате да се отървете от няколко килограма, трябва да
Коментари Харесай

Закуската, с която ще пречистите тялото си и намалите теглото си

Ако желаете да се отървете от няколко кг, би трябвало да имате поради, че 90% от триумфа ви е в храненето. Много девойки и дами имат вяра, че за намаляване би трябвало да умреш от апетит или да ядеш полусуха елда, която ти залепва за гърлото и колкото да я преглъщаш и да изпиеш с литри кисело мляко. Това не е по този начин!

3 незаменими помощници при камъни в бъбреците и 6 строго неразрешени храни

Разбира се, мислейки за менюто денем би трябвало да съобразите доста неща: да бройте калориите, да обърнете внимание на наличието на протеин, мазнини и въглехидрати в продуктите, вярно да разпределите времето сред храненията.
Всичко това е доста значимо, само че даже и в границите на твърдата рамка на вярното хранене можете да ядете здравословни и най-важното вкусни ястия. Многократно сме говорили за това, че здравословното намаляване и ускоряването на метаболизма се прави с 5 хранения: 3 съществени (закуска, обяд, вечеря) и две междинни закуски.

Д-р Цветанка Янакиева: Нямаме ензими за разграждане на трансмазнините
Най-важното нещо за тези, които отслабват, е да не пропущат закуската, тъй като този съответен банкет на храна зарежда целия ден, задейства храносмилателния развой и е виновен за метаболизма. Правилната закуска би трябвало да се състои от комплицирани въглехидрати, които последователно се всмукват от тялото и ни дават трайно чувство за задоволеност.
Идеална закуска за тези, които наблюдават фигурата си е - овесена каша. Ще ви кажа по какъв начин да си я приготвяте вярно, с цел да ускорите процеса на намаляване и вярно да почистите тялото на насъбраните шлаки и отрови.Отслабваща закуска
Ще ви би трябвало
2 супени лъжици овесена каша
1 кофичка нискомаслено кисело мляко
1 ч.л. какао
1 ч.л. смлени семена от лен
5-7 сини сливи
Как да си го приготвите
В бездънен съд, разбъркайте овесената каша с какао и ленени семена, изсипете сместа с кисело мляко и разбъркайте всичко добре.
Нарежете на дребни части сливите и ги поставете в получената овесена каша. Поставете всички съставки в блендер.
Въведете навика да ядете това потребно ядене. Със сигурност ще почувствате облекчение и ще видите позитивен резултат върху кантара. Препоръчително е да започнете деня с чаша топла вода с лимонен сок и след 15 минути да извършите закуската. Не забравяйте да споделите тази информация с приятелите си!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР