Ако искате да направите общуването със силния пол още по-вълнуващо,

...
Ако искате да направите общуването със силния пол още по-вълнуващо,
Коментари Харесай

20 фрази за прелъстяване на мъже, подходящи за всяка ситуация

Ако желаете да извършите общуването със мощния пол още по-вълнуващо, психолозите са избрали за вас 20 чудесни изречения за обезчестяване, работещи безотказно.

Оставете стандартите в предишното, мъжете от дълго време са се научили да възприемат всички тънкости на женския флирт. Съблазняването с думи е доста ефикасна техника.

Да, речта на дамите има власт над мъжа и по тази причина просто би трябвало да се научите по какъв начин да я притежавате. Съветваме ви да започнете с потреблението на тези изречения, тъй като те са магически инструмент за съблазняване.

Практикувайте, използвайте разнообразни ударения, повишавайте или понижавайте тона. Не забравяйте, че гласът на дамата може да очарова за дълго време.

Какво в действителност желаят да чуят мъжете и на какви думи в никакъв случай няма да се опълчват?

Запомнете най-хубавите изречения за обезчестяване на мъже и започнете да ги прилагате още през днешния ден.

Толкова е хубаво да си до мен

Тази фраза звучи съвършено след фамилиарност или преди лягане, само че нищо не ви пречи да я употребявате и просто по този начин, във всяка подобаваща обстановка от всекидневието.

Знаеш по какъв начин да ме възбудиш

Такива думи ще покачат увереността на мъжа в дейностите му, той ще се усеща самоуверен и мечтан. В резултат на това стартира още по-силно да ви желае.

Ти си най-хубавият

Няма мъж на планетата, който да не желае да чуе сходни думи от жена. И няма значение коя е тя – брачна половинка, майка, сестра, щерка или елементарна позната – във всеки случай тази фраза влиза в десетката.

Само ти можеш да ме разсмееш по този начин

Внимавайте с тази фраза. Казвайки го в несъответствуващ миг, можете да нараните гордостта на мъжа и да породите възмущение. Но след смешка или остроумна забележка тези думи са потребни повече от всеки път.

Само ти ме разбираш

Добър намек, че сте две половинки в този нечовечен свят и по-добре да се придържате дружно.

Възхищавам ти се

Добрите каузи на хората постоянно се одобряват за даденост или въобще се пренебрегват и обезценяват. Време е да изправим това.

С теб се усещам толкоз сигурна

Класика, на която никой не може да устои.

Припомняйте това постоянно, произнасяйте вдъхновяващите думи най-малко един път седмично и той ще продължава да бъде вашият ангел-пазител дълго време напред.

 

Как съм живяла без теб преди?

Как в действителност? След няколко такива изречения самият мъж ще не помни за предишното и ще мисли единствено за бъдещето ви дружно.

Подлудяваш ме

Всеки мъж желае да се усеща като любовник-герой. Ето една фраза, която е превъзходен метод да съблазниш обичания с думи.

Толкова съм щастлива с теб

Винаги е прелестно да си източник на нечие благополучие, изключително щастието на обичаната жена!

Искам да се разтопя в прегръдките ти

Това е, от което се нуждаете, когато сред вас има огромно разстояние и желаете да го съкратите допустимо най-скоро. Флиртуваща фраза, която работи на 100%.

Прости ми

Няма потребност да омаловажавате или да се оправдавате. Уведомете мъжа, че сте наясно с виновността – останалото той ще реши самичък.

Колко си неутолим

Дори да казвате това не в спалнята, а просто на кухненската маса, здравословният вкус постоянно е бил симптом на мощния мъж. Ще му хареса.

Липсваш ми безумно

Тази фраза наподобява изключително сладка в SMS известие. Не забравяйте да я употребявате в преписка с мъжа на фантазиите ви.

Настръхвам, когато ме докоснеш

Съблазнителни думи, които ще го вдъхновят да ви допира по-често!

Само на теб мога да се доверя изцяло

Доверието е доста ценено за мъжете, само че тези думи би трябвало да бъдат казани единствено няколко седмици след срещата им.

Разтапяш ме

Съветваме ви да употребявате специфичния си взор, до момента в който произнасяте тази фраза. Тогава освен вие ще се стопите. Жените, които знаят по какъв начин да вършат похвали на мъжа, биват неведнъж възнаградени.

Никога не съм сънувала мъж като теб

Е, спор няма – това е една доста мощна фраза за мъжкото самочувствие. Основното нещо е да не прекалявате, ползвайте я не повече от един път месечно.

Колко сетивен и гальовен можеш да бъдеш

Съсредоточете се върху качествата, които са значими за вас. Не единствено със мощ и грубост мъжете печелят благосклонности на дамите. Има и други значими неща.

Нямам самообладание да дойдеш

Ето такива изречения са в положение да накарат мъжа да свърши допустимо най-бързо всичките си задания и да се втурне към обичаното си момиче.

След като към този момент знаете по какъв начин да употребявате думите, с цел да извършите връзката си по-щастлива, остана единствено да ви предупредим в едно – в никакъв случай не изговаряйте горните изречения, в случай че в действителност не ги мислите! Иначе може да получите тъкмо противоположния резултат. Никой не обича неискреността и меркантилността.

Затова, в случай че ще ползвате любовните послания, то дано думите излизат непосредствено от сърцето ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР