Ако искаш да обичаш, не трябва да се страхуваш. Ако

...
Ако искаш да обичаш, не трябва да се страхуваш. Ако
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 6 март

„ Ако искаш да обичаш, не би трябвало да се страхуваш. Ако искаш да те обичат, не би трябвало да се съмняваш. ”
- Петър Дънов
Винаги вярвайте в любовта, търсете я, преследвайте я. Без нея ще сте празни и сърцето ви ще е самотно!
Разберете какво са предначертали звездите за всеки от зодиакалните знаци. Ето ги и техните предсказания:
Овен
Овните напълно няма да преливат от обич, даже е прекомерно евентуално да я изгубят вечно. Много би трябвало да внимават до къде стигат по време на диалози, тъй като е допустимо да изкарат половинката си отвън равновесие.
Телец
Телците ще се усещат афектирани и наранени от своя сътрудник. Това ще ги накара да предпочетат да запълнят деня си с работа, вместо да споделят времето си със фамилията.
Близнаци
Близнаците са в очакване на нови случки и завършения. В живота им в действителност ще се появи човек, който доста ще вълнува представителите на зодиак. Скоро обаче ще си тръгне назад по пътя.
Рак
Раците ще бъдат скандалджии в днешния ден. Каквото и да им говорите, те ще си знаят своето. Склонни са от всяко малко нещо да създадат сериозен проблем. Това важи както за любовта, по този начин и за всичко останало.
Лъв
Лъвовете през днешния ден ще се усещат преобладаващи. Нищо и никой няма да провали проектите им, свързани с обич. Денят ще бъде съразмерен и спокоен за зодиака.
Дева
Девите не ще се усещат спокойни в съботния ден. Постоянни терзания ще ги мъчат и самите те няма да могат да си отговорят на въпроса за какво са попаднали в сходна обстановка.
Везни
Везните ще изпитат увлечение към нов човек, само че той няма да отговори на възприятията им. Това ще ги нарани, само че никога не би ги обезкуражило. Те знаят, че същинската обич съществува и няма да се откажат да я преследват.

Скорпион
Представителите на тази зодия са извънредно щастливи хора, когато става въпрос за обич. Днес звездите са им отредили не малко такава. Те освен ще се усещат влюбени, само че и ще са уверени, че на този човек могат да се доверят напълно.
Стрелец
Стрелците изрично няма да преливат от обич през днешния ден. Не е целесъобразно да взимат прибързани решения, свързани с любовта.
Козирог
Козирозите ще се усещат превъзходно в събота. Те ще имат до себе си специфичен човек, който ценят високо и в никакъв случай няма да желаят той да напусне живота им.

Водолей
Твърде евентуално е в живота на Водолеите да се появи забележителна горест. Независимо, че отдавна съжителстват с даден човек, те не се усещат щастливи с него и ще изпитат предпочитание да трансформират това.
Риби
Необвързаните Риби ще бъдат поканени на сантиментална вечеря. Онези, които към този момент имат сътрудник в живота си, ще получат забавна изненада.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР