Ако искаме да имаме плосък корем, то най-вероятно знаем, че

...
Ако искаме да имаме плосък корем, то най-вероятно знаем, че
Коментари Харесай

Най-добрата напитка за плосък корем

Ако желаеме да имаме плосък стомах, то най-вероятно знаем, че би трябвало да спортуваме и да се храним здравословно. В последното изискване се включва това да не пием газирани и подсладени питиета. Разбира се, вълшебна напитка, която да топи мазнините по корема ни, няма. Затова обаче пък има такива, които могат да ни оказват помощ в битката да понижим обиколката на талията си.
 Закуска, стомах, корем и кои са най-хубавите храни против отичане
Какво да закусим, в случай че се събудим подути

Гладуването не е методът да се върнем в темп

Оказва се, че измежду всички потребни питиета, най-препоръчително е да пием чай, защото е цялостен с антиоксиданти и не съдържа калории. В случай че се стремим да оформим плосък стомах, добре е да се спрем на чая от мента. Съветите на диетолозите са в него да не прибавяме захар, тъй като на усет така и така е естествено сладостен. Това оказва помощ за намаляването на апетита, а и задоволява желанието за сладко.

Освен това ментовият чай е цялостен с хранителни субстанции, които могат да оказват помощ при загуба на тегло. " Ментата има антивирусни, антибактериални и противовъзпалителни свойства и защото работи противовъзпалително, може да помогне и за подобряването на храносмилателните проблеми ", споделят здравните специалисти.
 Снимка 605427

Твърдението им е основано на, което открива, че хората, консумирали ментово масло, са почувствали облекчение на признаците на синдрома на раздразненото черво. След тях са подуването, което несъмнено не оказва помощ да имаме плосък стомах.
 Яйца, протеини и по какъв начин оказват помощ в битката с мазнините по корема
Как да стопим мазнините по корема

И без никакво възприятие за апетит

Чаят от мента също по този начин може да работи и като мускулен релаксант. За да се потвърди изцяло това удобно за организма ни въздействие обаче, учените би трябвало да създадат повече проучвания, пишe.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР