Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите

...
Ако имате някакви въпроси относно тази грешка, опитайте да изпратите
Коментари Харесай

Съжаляваме...

Ако имате някакви въпроси по отношение на тази неточност, пробвайте да изпратите имейл на [email protected] и ние ще създадем каквото можем, с цел да ви помогнем.

ZID:308457493

|коментари

Бащата на две деца Харолд сподели: „ Капитан Том в действителност ме въодушеви, само че в този момент изминах доста по-голямо разстояние, в сравнение с той в последна сметка. Винаги се назовавам ефрейтор Харолд. Капитан Том беше капитан, тъй че взех решение да отида в другия завършек на спектъра.

„ Една друга причина, заради която започнах, беше да подкрепям форма и да продължа да се движа. С Covid трябваше да останем вътре и всевъзможни неща. Видях, че капитан Том беше направил това, с цел да събере пари. Бях изгубил трима другари с болест на моторните неврони и взех решение да направя същото.

„ Оттогава това се е трансформирало в всекидневие. Реших да се опитам да стигна до £1000. Не знаех по какъв начин ще реагират хората. За една година стигнах до хиляда. И когато доближих £10 000, един другар ги удвои. Направих 41 550 обиколки. Слиза в профил на бун...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР