Ако има нещо, за което завиждаме на момичетата Кардашиян, то

...
Ако има нещо, за което завиждаме на момичетата Кардашиян, то
Коментари Харесай

Тайните съставки за красива коса на Кортни Кардашиян

Ако има нещо, за което завиждаме на девойките Кардашиян, то несъмнено е косата! 

Сестрите Кортни, Ким и Клои даже имат своя лична линия с уреди и козметични артикули за красива грива. И въпреки Ким и Клои постоянно да опитват с цветове и дължини, Кортни е тази, която може да се похвали с дълга, гъста коса със страховит искра.

Риалити звездата споделя, че тайната съставна част на нейната грижа е авокадото и по-точно смутито от авокадо. Не, не става дума единствено за част от диетата на Кортни! В допълнение към това, че брюнетката го включва в менюто си, тя употребява авокадото и върху косата си. Кредит за смутито получава нейният коафьор Андрю Фицсимънс, който споделя: “Бях много заинтересувам от смутитата, които пиеше, по тази причина сътворих такова и за косата й. Това е натурално средство за битка с възлите и накъсванията! ”

Основна съставна част в тази примес също по този начин е сокът от лимон, който може да ви помогне да се избавите от пърхота. За да си я подготви, Кортни смесва едно авокадо, 2 лъжици зехтин, 2 лъжици мед и сока от половин лимон. Всичко това се миксира в блендер, за към 30 секунди, а по-късно се нанася върху косата благодарение на гребен. Маската би трябвало да подейства най-малко 45 минути, а още след първото измиване ще видите резултата.

 kortney-hair

“Много хора ме питат по какъв начин подкрепям косата си блестяща, ” пише още Кортни в своя уебсайт. “Исках да посветя цялостен пост на това какви са натуралните съставки, които употребявам, с цел да имам здрава коса. Смесвам 2 с.л. ябълков оцет и огромна чаша с вода, като пия от водата два пъти дневно. Ябълковият оцет употребявам и като шампоан, с който мия косата си понякога. По този метод естественото pH на косата се възстановява, а в следствие тя е оптимално чиста и доста лъскава, ” споделя Кардашиян за своята втора обичана терапия.

 kortney-hair3

Специалистите предизвестяват, че не би трябвало да употребявате ябълков оцет, в случай че скалпът ви е прекомерно сензитивен или страдате от пърхот. Спокойно можете да се възползвате от маската с авокадо, мед и лимон, която е целесъобразно да се прави един път на две седмици.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР