Ако емисиите на парникови газове с техногенен произход продължат да

...
Ако емисиите на парникови газове с техногенен произход продължат да
Коментари Харесай

Прогнози за времето от бъдещето (ВИДЕО)

Ако излъчванията на парникови газове с техногенен генезис продължат да порастват, междинната температура в долните пластове на атмосферата на Земята може да се повишат с 4 и повече градуса към края на XXI век.

Но какво в действителност значи покачването на междинната международна температура? Как това ще се отрази на нашия ежедневен живот? Как изменението на температурите ще повлияе на нашите домове и на местата, които са ни скъпи?

За да покаже образно какво да чакаме от бъдещето, Световната метеорологична асоциация е приканила за съдействие тв водещи от целия свят.

„ Метеорологични прогнози 2015 година “ са учредени на най-съвременни климатични данни и рисуват картината на това, по какъв начин ще наподобява животът на затоплящата се планета.

Изобщо не е наложително най-неблагоприятните разновидности на бъдещето да станат действителност. Световната метеорологична организация разгласява четвърта серия „ прогнози на бъдещето “ в навечерието на климатичната конференция на Организация на обединените нации в Париж, призвана да открие пътища за избавление на климата на нашата планета.

Третата серия е била въодушевена от Световната конференция по намаляване на риска от стихийни бедствия, извършена през март 2015 година. Втората серия е издигната на конференцията на Организация на обединените нации по промени на климата, състояла се в Лима през декември 2014 година Първата сесия е била с поддръжката на генералния секретар на Организация на обединените нации, който призовал международната общност към дейности на климатичната конференция на Организация на обединените нации през септември 2014 година.

Тези видеа съгласно СМО акцентират нуждата от дейни дейности за редуциране на световните излъчвания на парникови газове и подсилване на устойчивостта на планетата към климатичните промени.

Започваме, несъмнено, с България:

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР