Ако електрическите автомобили някога станат масови, тогава ще имаме нужда

...
Ако електрическите автомобили някога станат масови, тогава ще имаме нужда
Коментари Харесай

Къде ще зареждаме електрическите автомобили, ако станат масови?

Ако електрическите коли в миналото станат всеобщи, тогава ще имаме потребност от доста повече места за зареждането им. Ключът е да се откри място за зарядни устройства, където хората фактически биха ги употребявали. Край бордюритена улиците е очевидното място, само че там зарядните устройства се конкурират за място с пешеходци, ползватели на инвалидни колички и други. Едно решение е просто да се пренастрои съществуващата инфраструктура, без да се прибавя спомагателен безпорядък към построената среда, оповестява

Например зареждането на електрически транспортни средства (EV) на стълбове на улични лампи се уголемява. Голямо преимущество на пренареждането на съществуващи стълбове е, че градовете не би трябвало да копаят, с цел да положат нови кабели, споделя Артис Маркотс, основен изпълнителен шеф на латвийския стартъп SimpleCharge, който се концентрира върху Централна и Източна Европа.

Няма комплицирани условия за разрешителни и стълбът на лампата може да бъде допълнен със зарядно за електромобили в рамките на един час.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР