Ако едно момиче иска да има отношение с лошото момче,

...
Ако едно момиче иска да има отношение с лошото момче,
Коментари Харесай

Доброто и лошото момче – как да направите разликата

Ако едно момиче желае да има отношение с неприятното момче, няма какво да я спре. Понякога е належащо една жена да се опари от всичко това, което един подобен човек може да направи във връзката, с цел да разбере дали желае тъкмо подобен темперамент. В доста случаи неприятното момче мъчно може да бъде несъмнено за такова, в случай че не се опознаете задоволително добре.

 infomax-logo-50-15-HW

Сега ще ви покажем какви могат да бъдат разликите сред неприятното момче и някой, който може да бъде положителният образец.

Добрият човек е обичан от приятелите и фамилията си

Когато дамите срещнат околните си с добър мъж, той незабавно бива обичан и обожаван от всички. Когато става въпрос за ползите му или за разговорните му умения, те нямат изключително значение. Това, което кара близкото обграждане на дамата да утвърждава и обича даден мъж, е по какъв начин той се отнася към нея. Ако той се отнася с нея добре, с почитание и я прави щастлива, той незабавно получава утвърждението на всички.

Лошото момче не стопира да се хвали

Ако един човек предприеме първата среща с разкази за своята талантливост, фантастични достижения и като цяло какъв талантлив човек е, то нормално е неприятното момче, за което приказваме. Тъй като ползите му са всичко, което го интересува, той е и всичко, което го интересува. Той не се интересува от ползите на другите хора, тъй че нормално няма да задава на другите хора въпроси за тях самите.

 неприятното момче Доброто и неприятното момче – по какъв начин да извършите разликата

Добрият човек знае по какъв начин да накара дамите да се усещат красиви

И знае за какво е толкоз значимо да направиш комплимент на дамата и в действителност да го имаш поради. Той е благородник до дъно и по тази причина се грижи да накара дамите в живота си да се усещат толкоз красиви, колкото той ги счита за такива. Една жена има потребност да чуе, че е неповторима и превъзхожда другите. Ако едно момче постоянно припомня на половинката си какъв брой неповторима е, то нормално той е превъзходен сътрудник.

Лошият човек не прави обичайни срещи

Лошото момче няма да предложения момичето на среща, а ще я предложения да „ побъбрят “. И няма да я заведе на сантиментална вечеря или да ѝ сервира цветя. Той ще я предложения в жилището си, с цел да гледат някой филм и знаете какво нормално следва след тази покана.

Един добър човек я поддържа

Оказва се, че когато не се стремите към лична егоистична полза, връзките ви могат да бъдат доста здрави и пълноценни! Когато един добър мъж има жена в живота си, той прави всичко допустимо да се държи добре с нея. Той я поддържа, застъпва се за нея и я поддържа във всичко. Няма държание на „ горещо “ или „ студено “, няма държание на „ един крайник вътре, един крайник вън “. Когато един добър човек е вътре, той е напълно предан.

 неприятното момче Доброто и неприятното момче – по какъв начин да извършите разликата

Лошото момче е суетно

Е, не можеш да се хвалиш със себе си и да се грижиш за купата „ номер едно “, без да си мъничко суетлив! Лошото момче е известно със своята арогантна самонадеяност. Причината, заради която тези хора са способни да се приближат до всяко момиче в бара с цялостната убеденост, че ще съумеят да я отведат у дома, е, че си мислят, че са гадняри. Но това, че наподобяват толкоз добре, не е естествено. Те вървят постоянно на фитнес, подстригват се постоянно и прекарват изненадващо доста време пред огледалото.

Добрият човек няма нищо срещу, в случай че тя играе мъчно за приемане

Тя може да играе колкото си желае труднодостъпна, това няма да го тормози, тъй като знае, че няма да отиде на никое място. Той знае, че това е единствено нейното слагане на защитни механизми, с цел да се защищити от пострадване. Така че той ще я остави да играе мъчно, до момента в който има потребност от това. И когато тя разбере, че той е добър човек, че държи на думата си и че има съществени планове да се отнася добре с нея, ще спре да играе. А той ще бъде тъкмо там с отворени прегръдки, приветствайки нейната накърнимост.

Добрият човек я прави собствен приоритет

Разликата сред положителния и неприятния мъж е следната: до момента в който неприятното момче ще се обади на момичето единствено късно вечер, положителният мъж ще й се обади когато и да е на деня. Дори да е ангажиран, той ще откри време да се обади на специфичния си интерес, единствено с цел да ревизира и да види по какъв начин минава денят ѝ. А може би даже единствено с цел да чуе гласа ѝ.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР