Ако един месец повече действаше мярката за ограничаване на промишлените

...
Ако един месец повече действаше мярката за ограничаване на промишлените
Коментари Харесай

Явор Гечев: Ако един месец повече действаше мярката за ограничаване на промишлените преработватели, в момента нямаше да има дефицити на дървесина

Ако един месец повече действаше мярката за ограничение на промишлените преработватели, сега нямаше да има дефицити. Това сподели служебният министър на земеделието Явор Гечев на брифинг пред публицисти, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " До края на месеца почти ще се оправим с малко спомагателни старания и пренасочване, т.е. един месец от днешна дата, с цел да може да има цялостно облекчаване. Ще задоволяваме първо с пет кубика дървесина, с цел да може всеки да има, по-късно ще наваксаме с другите. Това е ритъмът, с който работим, цифрите го потвърждават “.

Държавата е направила редица старания, за които да - към момента някъде има неналичия, само че поставяме старания за тяхното премахване. " Горските служащи и предприятията заслужават хвалба, дано да има репортажи там, където сме се справили. Малко са нещата, които на процедура има липса на доставка. По складовете към този момент има обилни количества дърва на пазара, като няма проблем да отидеш да си купиш, това към този момент мисля, че сме го наваксали в избрана степен “.

Набелязали сме законови ограничения, които в случай че имаме потребността от Комисията по земеделие, ще предоставим, има разбирането на Комисията, работим отлично с нея – тъй като, да, не е работа на длъжностен кабинет да прави програмни политики, само че когато има недъзи в системата те би трябвало да се установяват и да се отстраняват. " Положението към настояща дата е по-добре от миналата година, отчитайки че към момента има места, където към момента има проблем. Но се надяваме бързо да наваксаме тези неналичия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР