Ако двете сили не намерят път отново една към друга,

...
Ако двете сили не намерят път отново една към друга,
Коментари Харесай

Експерт: Ако ГЕРБ и ПП-ДБ не се разберат след изборите, ще дойде „горският Радев

" Ако двете сили не намерят път още веднъж една към друга, просто ще пристигна „ горският ", сподели политическият анализатор Веселин Стойнев по отношение на съдействието сред ГЕРБ и ПП-ДБ в новата предизборна акция. " В този „ горски " аз виждам президента Румен Радев ", изясни той.
По думите на политическия анализатор Георги Харизанов в служебния кабинет " Главчев " има мощни политически фигури. " Дали цялото държавно управление може да бъде квалифицирано като политическо, е различен въпрос. Да се завърнат хора със сериозна политическа биография и знания е форма на връщане към нормалността ", на мнение е Харизанов. „ Служебният кабинет е странна амалгама от политически лица. Новото в него е, че той е не на президента и той ясно го акцентира и се дистанцира от него ", разяснява Стойнев. „ Проблемът с изборите през последните години не е в това, че са били нечестни, а в това, че всеобщият спад в политическия развой докара до инцидентни резултати ", разяснява Георги Харизанов в отговор на въпрос чака ли почтени избори.
„ Важно е каква ще бъде акцията в този момент, тъй като тя може още веднъж да препъне нещата. Развали се сглобката, която беше съвсем несъмнено, че ще продължи след ротацията. Сега да не се окаже, че е вечно ", сподели от своя страна Веселин Стойнев. „ Неизбежно е още веднъж да има някакво съдействие сред ГЕРБ и ПП-ДБ, тъй като просто няма други политически сили на терена. Борисов сподели изрично, че единствено с Движение за права и свободи няма да ръководи. ПП-ДБ споделиха изрично, че Движение за права и свободи ще бъде изключено от новото болшинство за промени. Тоест тези две обединения „ са обречени " да продължат дружно ", разяснява той.
„ Ако обаче акцията докара до такава степен, че да стартират да се замерват доста съществено с тиня, това ще стане невероятно след изборите и още веднъж ще се стигне до предварителен избор. Вече ще пристигна „ горският ", който да изгони тези две страни и в този „ горски " аз виждам президента Румен Радев, който ще бъде заставен да излезе на политическия терен и да опустоши всички. Това ще се случи – това е игра с нулев резултат. Ако двете сили не намерят път още веднъж една към друга, просто ще пристигна „ горският ", счита Веселин Стойнев.
„ Надявам се предизборната акция да не е такава, след която да не могат да си приказват. Да спрат да се наскърбяват и да приказват неща, които уязвяват най-много тях самите ", добави Георги Харизанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР