Ако доскоро само попфолк изпълнителите сменяха имената си, то вече

...
Ако доскоро само попфолк изпълнителите сменяха имената си, то вече
Коментари Харесай

Звездите полудяха: Карамазов и Елен Колева се отказаха от фамилиите си, културист стана Мелиса, Галя - Гала и …

Ако до неотдавна единствено попфолк изпълнителите сменяха имената си, то към този момент в правосъдната борба по тази причина влизат и спортисти, писа Телеграф.

Наскоро артистът от Народния спектакъл „ Иван Вазов “ , Владимир Карамазов   публично добави в документите си семейството, с която го разпознават почитателите и вечно задраска рождената си Александров.

Колежката му Елен Колева стартира да работи с сила и лечителство и сподели, че в името й има голяма доза негативизъм, от която желае да се отърве. Така звездата към този момент се изписва като Елена Калевска. Елена в действителност е рожденото й име, което си върнала, защото Елен към този момент й се коствало „ ненужна рекламация “ за разлика от преди. Калевска пък идвало от съветската й жила и е артистично название от Колева, семейството на татко й Николай Колев, който бил артист.

Една спортна история разбуни духовете по-рано - тази на Тихомир Рангелов , чиято звезда изгря в риалити формата „ Фермата “. Въпреки интереса и славата на супер сваляч Тихомир стана Мелиса. В  момента още чака за публична промяна на името. След време Тихомир ще смени и пола си.

С най- доста заменени имена се славят попфолк звездите. Известни образци са Преслава, родена като Петя, и Джена кръстена като Десислава. Колежката им Алисия в действителност се споделя Ася, не се знае обаче дали е сменила публично името си.  Димана се прекръсти от Димитричка, само че се  отказала от документите на по-късен стадий. С доста имена е певицата Малката, която се споделя Ваня, след това беше  Ванеса.

Една от най-популярните тв водещи също е трансформирала името си в съда. Става дума за водещата „ На кафе “ Гала, която е наречена Галя от родителите си, само че в формалните й документи участва благозвучното Гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР