Ако до вчера някой беше казал на шепата привърженици на

...
Ако до вчера някой беше казал на шепата привърженици на
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов от „Дъ Бъ" открито защитава заподозрените в руски шпионаж!

Ако до през вчерашния ден някой беше споделил на шепата последователи на ДСБ и „ Да(Й) България “, че шефът им - върлият костовист и някогашен началник на работа „ Сигурност “ Атанас Атанасов, може обществено да се намеси в шпионски скандал и то в интерес на обвинени от придвижване „ Русофили “, щеше да настане писък до небесата, а индивидът, изказал догатката, щеше да бъде разпънат на кръст в обществените мрежи и в медиите на Прокопиев, като подбудител.

Днес по БНР обаче джобният военачалник освен обществено оплю за тази акция дежурната си цел – прокуратурата, само че и като един Матросов на амбразурата, освен това без да знае обстоятелства от следствието, небрежно издаде и присъда – че действието на Николай Малинов и компания, въобще не било наказуемо.

Шокът за малобройните гласоподаватели за психодесните политици би трябвало да е бил огромен, тъй като в последно време хората на Костов трансфораха русофобството си напряко в мантра.

Естествено обаче, няма нищо инцидентно и днешното държание на Атанасов си има своето разумно пояснение, а когато ножът опре до кокала, явно дългогодишните операции се изпаряват като летен дъжд от нажежен асфалт.

Така, до момента в който приказват пред обществото какъв брой са „ морални “ и какви евроатлантически полезности изповядват, хората на Костов нито за момент не са не запомнили генезиса си – това са хора от Държавна сигурност или техните синове и дъщери, забогатели скорострелно по време на Прехода, от незаконната приватизация на Командира.

Или пък са персони, овреме закърмени с комунистическата концепция - Иван Костов – учител по марксизъм-ленинизъм, Прокопиев – наследник на чиновник на Управление безопасност и охрана (Пето управление н, Христо Иванов – Бойкикев – отроче на остарял комунистически жанр.

Има и друго – точно по времето на Костов Василев получи КТБ, а след това някогашният министър-председател и партията му ДСБ, държаха парите си в тази банка. След това стана ясно, че дъщерята на драгалевския Могул Мина Костова е получавала по 30 000 лв. на месец от Василев, с цел да го „ съветва “, а когато Цветан Василев избяга от правораздаването и стартира да крои проекти по какъв начин да отмъкне активите на банката благодарение на Константин Малофеев, не различен, а пръв Костов обществено се опита да го отбрани.

А най-после се оказа, че арестуваният през вчерашния ден по съмнение в шпионаж Николай Малинов, също е забъркан в тази скица, посредством опита му да заграби дължащата 300 милиона лв. на КТБ ТВ 7, благодарение на съветския православен олигарх.
И в случай че доскоро психодесните костовисти, отпред с Атанасов, се гавреха с 9-ти септември из фейсбук и подиграваха празнуващите го русофили, през днешния ден се оказа, че към този момент намерено ги пазят.

И не, не е единствено с цел да употребяват още един мотив да ударят по омразния им Гешев и прокуратурата, която не съумяха да овладеят.

Фактите горе ясно демонстрират, че го вършат и по разбиране, и поради интереса си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР