Ако четете това, вероятно вече сте в процеса на осъзнаване

...
Ако четете това, вероятно вече сте в процеса на осъзнаване
Коментари Харесай

Как Матрицата контролира ума ви и ви вади от релси

Ако четете това, евентуално към този момент сте в процеса на осъзнаване на изказванието, че нашият свят не е подобен, какъвто наподобява, че главните мултинационални новинарски корпорации играят значима роля в оформянето на нашето дисфункционално общество и това плюс цялата помпозност и цирк на политиката е греховен дневен ред, основан да ви управлява. Това е Матрицата. Това е създадена действителност, която употребява човешката логика на психиката, с цел да мултиплицира всеобщо послушание и единодушие.

Но има проблем в Матрицата, за който би трябвало да знаете.
Когато разберете какво се случва и какви нападения употребява тази система, с цел да проникне във вашето схващане, тогава можете елементарно да употребявате триковете, ориентирани към вас във ваша изгода, с цел да изпитате дълбока вътрешна независимост, суверенитет на мозъка и радостно, овластено наличие в центъра на това историческо разтърсване, в което сме.

Ключът е в разбирането по какъв начин системата за надзор в действителност ви управлява и че може да не е напълно това, което наподобява и вие си мислите, че е.Помислете за този откъс от Збигнев Бжежински, създател на " Голямата шахматна дъска ", от изявление, обещано през 2007 година
„ Смъртоносната им мощ е по-голяма от всеки път. Капацитетът им да наложат надзор над политически пробудените маси в света е на историческо равнище. Веднъж го споделих много остро и бях поласкан, че френският външен министър повтори думите ми. В по-ранни времена беше по-лесно да се управляват един милион души, безусловно, в сравнение с физически да бъдат избити. Днес е безпределно по-лесно да убиеш един милион души, в сравнение с да ги контролираш. "
Вие сте пионка върху шахматната дъска на света, за която приказва Бжежински, въпреки той да сподели това доста преди Ковид-епохата. Ако беше живял още няколко години, допускам, че щеше да бъде сюрпризиран да види, че властта на държавните управления да постановат физически и психически надзор бележи своите исторически върхове. На кого му би трябвало да избие един милион души, когато милиарди ще се заключат, ще се лишат от човешка връзка, ще съблюдават всеки протокол за сигурност, колкото и несъизмерим да е той. Ще се самоизолират и заключват бидейки служители на реда на самите себе си, арестувайки се тъй като правят най-фундаменталните човешки действия като проявлението на лицето си или дълбоки вдишвания и издишвания...

Как ви промиват мозъка

Това, което нашият другар Збигнев не призна, е, че обществеността се намира под въздействието на контрола на мозъка, демонстриращ се в доста и разнообразни форми. И до момента в който множеството хора имат вяра, че са самостоятелни и взимат лични решения, финото въздействие на контрола на мозъка подсигурява, че ние вземаме решенията си всред набор от предписани избори, като в същото време имаме вяра, че сме свободни. Това е огромната заблуда.

Контролът на мозъка е просто усилието да се влияе върху мислите и държанието на индивида, без значение от неговия свършек. В нашия случай през днешния ден най-опустошителните резултати от контрола на мозъка са много фини и значително невидими.

Автосаботаж и самозаблуда

Нежно се насърчавате да се препънете по всевъзможен вероятен метод, като в същото време искрено се обезкуражавате да изпъкнете и да се издигнете над стадото.
Работата е там, че откакто разберете, че това се случва и откакто развиете самосъзнанието, належащо за взимане на в действителност самостоятелни решения, които поддържат вашето здраве и разцвет, тогава преди малко сте стартирали Матрицата от личната си глава. И имаме потребност от повече хора, които работят отвън това подтисничество. Особено в този момент, когато сляпото сходство с държавните укази, мандати, закони, постановления, обществен напън и боязън кара хората да се държат по подобен несъизмерим, абсурден и нечовечен метод.

Какво да извършите за спасението си

Мисля, че най-хубавият метод да прецените резултатите, които всичко това оказва върху вас, е да седнете и да извършите почтен и смел списък на живота си, като се фокусирате върху навиците си и фантазиите си. Избройте ги. Запишете ги всички. Анализирайте ги, мислете за тях, медитирайте върху тях. Какво ви служи, а кое е неработещо? Какви бихте били, в случай че живеете, развивайки до дъно капацитета си?
Наистина не ни остава доста време, с цел да го създадем вярно. Технокрация към този момент е съвсем разрушила вратата ви. Финансово нулиране и безкасовото общество идват при нас със скоростта на светлината. Ние не сме надалеч от световен диктат, изискващ от всички хора да си инжектират фармацевтични артикули, които носят съществени опасности и трансформират вечно вашия генетичен код. Сингулярността е към този момент тук, измежду хората и бъдещето е на трансхуманизма. Изчерпва се времето, в което към момента можете да се освободите от Матрицата. Ако желаете да запазите своята човещина, би трябвало да действате в този момент, с цел да си върнете мозъка, тялото и душата.
Наскоро организирах отличен диалог с специалиста по автосаботаж Джейсън Кристоф в моя подкаст, Battered Souls. Джейсън е отличен консултант в сферата по какъв начин да се освободите от веригите на самосаботиращото държание. В основата на посланието му е концепцията, че токсичните храни и химикали, плюс повтарящото се негативно програмиране в нашата просвета, идващо от медиите, ни хващат в клопката на самосаботиращо държание, като програмират подсъзнанието да търси незначителност, до момента в който мозъкът непрестанно се пробва да взима рационални решения под стрес в режим на " бий се или бягай ".


Кофеинът и Матрицата си наподобяват

Например, Джейсън споделя по какъв начин кофеинът влияе върху мозъка, карайки челния лоб да се откачи и лимбичната система поемайки контрола, тъй че нашето държание да се ръководи напълно от подсъзнанието, програмирано да търси приемане от племето на послушни конформисти, които като че ли в никакъв случай не доближават цялостния си капацитет. Напоследък опитвам с това и като някогашен кафеман мога да кажа, че когато прилагате тези разсъждения към държанието си и деликатно разглеждате всеки собствен подтик - той е прав за кофеина. Без него по-лесно мислите ясно, оставате съсредоточени върху значимото и имате трайна естествена сила през целия ден, тъй че в действителност получавате устойчивост да правите дейностите, които имат най-голямо позитивно влияние върху живота ви.
Това просветление е мощно. Вземете го и проучете задълбочено по какъв начин всичко разказано ви пречи да предприемете съществено пътешестване за самопознание и себевладеене. Можете. Защото имате нужната мощност и мощ. За доста повече неща, в сравнение с към момента можете да проумеете. В моята процедура като треньор по себепознание мога да ви оказа помощ да изчистите тази машинация от живота си и да ви насоча към вашия неповторим път на самоактуализация. И дано Силата бъде с вас.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР