Ако четете това, вероятно имате сънища с летене и искате

...
Ако четете това, вероятно имате сънища с летене и искате
Коментари Харесай

Какво означават онези сънища с летене и как да ги интерпретираме

Ако четете това, евентуално имате сънища с хвърчене и желаете да знаете какво значат те. Това не е изненада, тъй като сънищата с хвърчене са измежду най-често срещаните.

Те ни дават опция да надникнем в подсъзнанието си, по тази причина дано първо забележим за какво ни се явяват.

Защо сънуваме по какъв начин летим?

Изследователите имат вяра, че основният детайл на сънищата с хвърчене е обвързван с една единствена причина – възприятието за независимост. Става дума за хвърчене, само че самият сън съставлява предпочитание за освобождение или независимост. Това предпочитание за независимост може да се свързва с всеки аспект от живота ни – връзки, работа, обществени кръгове, семейство, финансов напън и така нататък Летенето символизира бягството от всички сходни грижи.

Странно, само че мъжете имат повече сънища с хвърчене от дамите. Психотерапевтът Джефри Съмбър счита, че това е по този начин, тъй като мъжете имат повече проблеми, свързани със свободата. Те в множеството случай не приказват доста за възприятията си. По тази причина те „ заравят “ казуса, който след това избива на повърхността посредством сънищата.

„ Има огромен напън за положително показване в работата, у дома, в спалнята, финансово, атлетически, обществено и още и още, прочувствено. Съвсем обикновено е при доста мъже тези усеща, свързани с натиска и с връзката, да се конфронтират с желанието за повече независимост посредством тези сънища с хвърчене. “ (Джефри Съмбър)

Как да интерпретираме сънища с хвърчене

Сънищата с хвърчене може да имат доста разнообразни смисли, всички зависещи от детайлите в съответния сън. В аероплан ли летяхте в съня си? Или пък летяхте като Супермен? Усещахте ли се щастливи или уплашени? Колко високо летяхте? Всички тези фактори би трябвало да се вземат поради, когато тълкувате сън с хвърчене.

Затова помислете преди да продължите върху следното:

Първо за какво въобще летяхте?
В какво летяхте?
Откъде летяхте?
Какво се случи преди да полетите?
Как се чувствахте до момента в който летите?
Какво се случи до момента в който летяхте?
Нагоре ли летяхте или надолу?
Успяхте ли да се приземите и елементарно ли стана това?
Имаше ли някой с вас?

Важно е да помислите също по какъв начин се чувствате във връзка с летенето като цяло. Ако се страхувате от летенето в действителния живот и сънувате, че летите, помислете какво се случва в сегашното. Да нямате резервация за полет, която ви изнервя? Ако е по този начин, то това евентуално са сънища вследствие на тревога. Ако нямате проблем с летенето по принцип, продължете с разбора на сънищата си.

Какво значи и какво съставлява летенето?

Самомнение

Ако летите над всички останали, значи безусловно гледате другите от високо. Вашето подсъзнание може да хваща вашите мисли и да ги превежда под формата на сънища. Така че, в случай че се носите над хората, това може да се пояснява като прекомерно напомпано самомнение и несъразмерна себестойност.

Контрол

За тези, които се наслажават на полета и следят пейзажа, летенето съставлява възприятие на надзор. Били сте провокирани и сте съумели да се справите, тъй че в този момент контролирате живота си.

Бягство

Обратното на надзор – за някои хора сънищата с хвърчене се отнасят до бягството от натиска на всекидневието. За тези хора борбата с проблемите е прекомерно стресираща, тъй че те ги „ замитат под килима. “ В резултат те избиват на повърхността под форамата на сънища с хвърчене.

Свобода

Вече говорихме за това, само че сънищата с хвърчене са директно свързани със свободата. Летенето е знак. То демонстрира, че нищо не е отвън обсега ни, че можем да реализираме всичко. Представлява безпределно доста благоприятни условия и вяра.

Нови вероятности

Като заговорихме за вяра, сънищата с хвърчене съставляват и нови вероятности. Когато летим ние безусловно гледаме надолу и виждаме света по друг метод. Имаме по-широк взор върху света, тъй че нашият сън ни подтиква да забележим „ огромната картина. “

Духовни равнища

Летенето високо и нагоре е индикация за достигането на по-високо духовно равнище, за което може да не си давате сметка. Ставате по – свързани с духовния свят и намирате личния си нравствен път в света.

Видове сънища с хвърчене

Проблеми с излитането

Ако в съня има проблем с излитането, това е обвързвано с сходна обстановка в действителния живот. Имате проблем със задвижването на някой план в работата? Да не се сблъсквате с проблематични условия вкъщи? Чувствате ли се като че ли не можете да продължите и нещо ви дърпа обратно?

Ако това звучи свястно, помислете за съня си още веднъж. Сами ли бяхте или имаше някой с вас. Ако сте били сами, значи имате проблем с увереността и самочувствието. Може да е знак и за липса на мотивация. Ако сте летели с различен човек, когато сте имали проблем с излитането, това значи, че въпросният човек ви дърпа обратно. Помислете дали този човек е добър за вас и дали вашите ползи са му на сърце.

Страх от хвърчене

Може да има няколко аргументи за какво в съня си сте били уплашени от хвърчене, без да се страхувате от летенето по принцип в действителния си живот. Първата е потребността от надзор. Помислете дали не се пробвате да контролирате прекалено много в живота си. Има ли нещо, което можете да прехвърлите на другите?

Това е знак за дисбаланс. Чувствате се претрупани от отговорности и напън. Сега е моментът да преразгледате салдото работа/живот. Прекарвате ли задоволително време със фамилията си? Може би работите прекалено много?

Да се страхувате да летите насън е знак, че сте вдигнали летвата прекомерно високо. Помислете дали не се пробвате да постигнете непостижими цели. Може би се пробвате да впечатлите неверните хора или да вървите в непознати стъпки?

Посока на хвърчене

Посоката на вашият полет е значима. Летенето нагоре допуска, че се стремите към нови цели и имате убеденост в постигането им. Нещо повече, летенето високо в облаците е знак за достигането на по-високо духовно равнище. Чувствате се добре със себе си и имате мощно чувство за това, кой сте.

Летенето надолу въпреки това е знак за потребността да поровим в подсъзнанието си. Знаем, че нещо не е тъкмо както би трябвало и има потребност от обсъждане. Но към момента го държим надълбоко заровено в подсъзнанието си. Сънищата ни подсказват, че не можем да продължим напред, в случай че не решим казуса.

Летенето ниско над земята символизира мощ и кураж. Вие сте отдадени и работите крепко. Летенето напред с непрекъсната скорост е еднакво на взор в бъдещето. От друга страна в случай че летите обратно, това значи, че предпочитате да живеете в предишното. За тези, които сънуват че карат самолета, това значи доста отговорности и неспособност за цялостна релаксация.

Падате до момента в който летите

Може да е извънредно прекарване да сънувате, че падате до момента в който летите. Ако сънувате, че падате от небето или че самолети падат от небето, може да има доста значително значение. Вашият несъзнателен разум отхвърля предубежденията и визиите, които към този момент не се вписват във вашето висше схващане. Това е основна смяна, която нормално включва смяна в духовните вярвания. Макар че сънят може да е ужасяващ, в действителност съставлява изчистване на подсъзнанието и е положителен знак.

В най-общия случай подтекстът в съня е не по-малко значим от главния индивид. Уверете се, че взимате поради всички елементи, когато анализирате сънищата си.

Източник learning-mind.com.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР