Ако бяхте в Ню Йорк тази сутрин и се разхождахте

...
Ако бяхте в Ню Йорк тази сутрин и се разхождахте
Коментари Харесай

Защо Джаред Лето се катери по външната фасада на Емпайър Стейт Билдинг

Ако бяхте в Ню Йорк тази заран и се разхождахте по 34-а улица в Манхатън, има огромен късмет бяхте видели мъж в червен гащеризон, който се изкачва до външната фасада на Емпайър Стейт Билдинг. Обикновено това би било причина за паника, само че в тази ситуация мотив за такава няма - най- " елементарен " петък, в който носителят на " Оскар " Джаред Лето отметва една от дилемите си.

По принцип Лето е прочут с това, че употребява някои съмнителни техники за функциите, в които влизa, измежду които фрапантното събаряне и качване на по 20+ кг.

Е, този път артистът не се готви да играе Кинг Конг. Той се изкачи на нюйоркската забележителност, с цел да промотира идното международно турне на групата си 30 Seconds to Mars. То стартира през март 2024 година и се чака да приключи след месеци през септември.

Jared Leto is climbing up the Empire State Building.
— DiscussingFilm (@DiscussingFilm)
Лето не стартира да катери Емпайър Стейт Билдинг от долу. Той го прави от 86-ия етаж и продължава нагоре по източната страна на постройката - до етаж 104. Усилието лишава към 20 минути и доближава кулминационната точка си, когато Лето изкачва и трите равнища на така наречен мразовит щит на постройката. Звездата приключва катеренето в основата на известната осветена антена.

Акьорът от " Suicide Squad " показа пред изданието " Today " какво е да изкачиш една от най-разпознаваемите забележителности в света.

„ Да ви кажа почтено, усещах се повече разчувствуван, в сравнение с нервозен. Но би трябвало да бъда почтен, беше доста, доста мъчно. Наистина доста по-трудно, в сравнение с си мислех, че ще бъде. Само издръжливостта, която беше нужна, е нещо огромно. “, споделя Лето.

Той сподели и окървавената си лява ръка, която порязва по време на изкачването. Изглежда обаче, че болката си е заслужавала.



„ Невероятно е да виждам по какъв начин слънцето изгрява над града, който значи толкоз доста за мен. Още като бях дете, Ню Йорк беше мястото, на което отиваш, с цел да сбъднеш фантазиите си. Като дребен желаех да бъда актьор. Е, тъкмо към Ню Йорк се опътваш, с цел да станеш актьор. Емпайър Стейт Билдинг постоянно е бил признака на града за мен ", добавя още той.

Днес освен, че Джаред Лето е емблематичен актьор в кинотно и музиката, само че и е разпален планинар. През 2016 година той режисира документален филм от пет елементи, наименуван " Great Wide Open ", в който изследва национални паркове като Йосемити и Йелоустоун. Лето също е добър другар със звездата от друга документална продукция, наречена " Free Solo " - скалния катерач Алекс Хонълд.



Въпреки че обича Йосемити и Йелоустоун, Джаред Лето разяснява, че това, което в действителност обожава да прави, е да се катери по здания в градовете. Веднъж той даже се изкачва от стената на хотел в Берлин без защитен колан и въже.

„ Наистина е занимателно ", уверен е Лето.

Сега, когато, може би има късмет артистът да се поспре от осъществяванията в жанр Том Круз и да се върне на работа. Ако обаче продължи да се катери по небостъргачи, стискаме палци, че Лето има девет живота - като котката Шупет на Карл Лагерфелд, на тазгодишната Met Gala.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР