Ако БСП внесе вот на недоверие, управляващото мнозинство ще го

...
Ако БСП внесе вот на недоверие, управляващото мнозинство ще го
Коментари Харесай

Тома Биков: Парламентарната група на ГЕРБ продължава да подкрепя правителството

Ако Българска социалистическа партия внесе избор на съмнение, ръководещото болшинство ще го отхвърли. Това съобщи във Варна депутатът от ГЕРБ Тома Биков, оповестява Дарик.

Актът на тримата министри на ГЕРБ е дейно носене на политическа отговорност за една доста огромна покруса. Тези хора нямат лична виновност за това, което се е случило. Очакваме от тук нататък на всички равнища надолу да бъде понесена правосъдна и наказателна отговорност, за това, което е случи, безапелационен бе депутатът от ГЕРБ. 

Парламентарната група на ГЕРБ продължава да поддържа държавното управление и да счита, че това ръководещо болшинство е единственото допустимо на този стадий за развиването на страната и спокойствието на българите, добави Биков. 

" За нас властта на е самоцел. Ние няма да си позволим случката да хвърлим българското общество в безпорядък, в обърканост, в ръцете на хора, които са извънредно съмнителни. Не просто които не могат да ръководят. Крайно съмнителни кръгове, които сега целят да се възползват от един възможен безпорядък, с цел да изчистят свои дейности в предишното.

" Не одобряваме нито една от тезите на Българска социалистическа партия, изключително тези, свързани с корупцията. За нас Българска социалистическа партия Техноимпекс и тяхното говорене по тази тематика нямат безусловно никакво значение. Това са хора, партия и политическа организация, които проведоха модел на ръководство, наречено от медиите " батко и братко ", при който шеф на организацията за пътна инфраструктура раздаваше публични поръчки на брат си, поради което бяха спрени европейски пари и поради което автомагистрала " Тракия " и нейното строителство се проточиха дълго във времето.

Никой не пое политическа отговорност за това.  Ще загатна едно име, което се забрави– Марио Николов, други спрени стотици милиони, поради което още веднъж загуби за страната и за хората ", посочи Тома Биков.

" Не одобряваме господин Кирил Добрев да приказва за корупция. Ако той продължи да приказва за корупция, идващият, който би трябвало да приказва за проведена престъпност, евентуално би трябвало да е Димитър Желязков-Очите.

И да стартирана да го канят на техните конференции. Впрочем никой не пое политическа отговорност за абсурда с Димитър Желязков – Очите и задържания общински консултант от Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев ", сподели националният представител от ГЕРБ.

Биков съобщи още, че чакат отговор на въпросите кой предложи Бенчев за общински консултант и има ли " черни каси " в Българска социалистическа партия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР