Ако БСП се яви на още едни избори, ръководена от

...
Ако БСП се яви на още едни избори, ръководена от
Коментари Харесай

Зарков пророкува катастрофа за БСП, ако се яви на още едни избори с Корнелия Нинова

Ако Българска социалистическа партия се яви на още едни избори, ръководена от Корнелия Нинова и нейния екип, то злополуката е неизбежна. Така депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков разяснява пред Би Ти Ви какво чака левицата при възможен предварителен избор.

" Българска социалистическа партия няма ролята в българския политически живот на подпирачка. Тя не може дълго време да живее в тази роля. Тя би трябвало да откри доста бързо ролята си на огромна лява прогресивна партия, която моделира публичния и обществения живот или управлявайки страната, или бидейки главната му съпротива “, разяснява той.

Според него е малко евентуално да има втори мандат на Политическа партия в границите на това Народно заседание.

Крум Зарков изясни, че е време да се избере и краткотрайно управление на Българска социалистическа партия.

В неделя ще имаме Национален съвет и би трябвало доста бързо да бъде плануван конгрес. Струва ми се, че към отбелязването на годишнината на партията на връх Бузлуджа това е добър миг конгресът да избере краткотрайно управление. Естествено, че в този момент не може да организираме директни избори за ръководител, само че и това ще пристигна. А това краткотрайно управление да преведе партията през този нов, най-вероятно избирателен интервал, след което да си организираме процедурата за избор на нов ръководител, на която се надявам да се явят хора с разнообразни аспекти, разяснява Зарков.

Депутатът от Българска социалистическа партия бе безапелационен, че не би приел пост в възможен длъжностен кабинет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР