Ако атмосферата у дома е тягостна, а вие се чувствате

...
Ако атмосферата у дома е тягостна, а вие се чувствате
Коментари Харесай

6 признака, че връзката ви е на път да се разпадне

Ако атмосферата вкъщи е тягостна, а вие се чувствате нещастни и обезпокоени за връзката си, може би е добре да сте осведомени за тези 6 признака, които предвещават, че във взаимоотношенията ви наближава рецесия.

Понякога е много мъчно това да бъде изречено на глас, само че подсъзнанието ви „ крещи “, че връзката ви е на път да се разпадне.

Нямате предпочитание за фамилиарност с колегата

За мъжете интимността е метод да разтоварят напрежението и гнева, нещо като самобитен прочувствен клапан. Ето за какво те са склонни да вършат обич, даже и когато атмосферата в къщи не е доста удобна. Жените обаче не са по този начин. Те имат потребност да се усещат добре, с цел да се отдадат на любовни милувки. И в случай че имат проблеми с колегата си, това непосредствено се отразява в спалнята.

Кавги поради дреболии

Това, което преди даже не сте забелязвали, в този момент ви подлудява. Отворена паста за зъби, непочистената дъска за рязане, намачканата забрадка. Малките неща, които ви вбесяват и ви дават мотив за сътворяването на всеизвестен скандал. Според психолозите това в действителност е опит за привличане на внимание и е типично за тези дами, които не се усещат удобно в своята връзка. Също по този начин, това е резултат и от липса на обич. С неприятната сцена просто се пробвате да привлечете вниманието на колегата си и да го провокирате да промени нещо. Лошото е, че тъкмо с подобен жанр на държание освен, че не се реализира мечтаната цел, само че и нещата стават по-зле.

Бягство от вкъщи

Започвате да спортувате постоянно, срещате се с другари по-често, след работа предпочитате да обиколите всички магазини – с две думи, не ви се прибира вкъщи. Просто вършиме всичко допустимо да прекарвате по-малко време у дома.

Охладнели връзки

Ограничавате диалозите с вашия сътрудник до безспорен най-малко. Кой ще вземе децата от учебно заведение, кой ще направи заплащането на сметките и това е всичко. Отдавна не говорите обикновено.

Критикувате постоянно колегата

Изведнъж виждате куп неточности в него. Притеснява ви, че се смее прекомерно мощно, че хърка в съня си, че мляска до момента в който се храни и така нататък и тъй наречените

Не се предавайте, всичко е преодолимо

Разпознавате ли някои от тези признаци? Препятствията във връзката ви би трябвало да бъдат преодолени, в противоположен случай развръзката ще е неприятна.

Имате две благоприятни условия. Или оставете всичко както е, или потърсете решение. Но помнете – с всеки обсъждан спор връзките ви ще укрепват, а с всеки подтиснат двамата ще се отдалечавате един от различен. И колкото повече проблеми се натрупват, толкоз по-трудно ще се справяте с тях. Понякога даже могат да станат толкоз доста, че в действителност е по-добре да си тръгнете, тъй като съживяването на връзката на процедура ще е към този момент невероятно. За да не се стигне до такава степен, вземете ограничения в точния момент.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР