Ако американците държат толкова много да дадем някаква помощ на

...
Ако американците държат толкова много да дадем някаква помощ на
Коментари Харесай

Костадинов: САЩ са готови да водят тази война до последния украинец, а може би и до последния българин

" Ако американците държат толкоз доста да дадем някаква помощ на Украйна, аз предлагам да им дадем същата помощ, каквато те са ни дали - чертежи. Чертежи може да им нарисуваме незабавно ". Това разяснява по време на митинга на " Възраждане " водачът на партията Костадин Костадинов, предава кореспондент на Sofia24.bg.

Той посочи, че този митинг е против опитите България да бъде намесена във военния спор: " Било посредством леко въоръжение, било посредством тежко въоръжение - противоракетни системи или самолети, или посредством ангажиране на територията на България на още американски бойци, на още американски бази, тъй като това са методите по които България може да бъде включена във военния спор ".

" Американският боен министър идва натрапен, до колкото знам той няма покана. Беше скрита първичната дата, на която трябваше да го чакаме. Вчера този чужденец обикаляше българската територия хазяйничейки, правейки оглед на своите войски в непозната страна. Оказва се, че той тук се държи все едно в у дома, а ние сме като чужденци в личната си страна ", посочи Костадинов.

Той добави, че е унизително " този чужеднец " (бел. ред. Лоид Остин) да привиква българския министър-председател в неработен ден: " Днес е събота. Очевидно е, че цялата ситуция в Украйна изнервя американците, тъй като в Украйна не се води война сред Русия и Украйна, води се война сред Съединени американски щати и Русия. Очевидно е, че Съединени американски щати са подготвени да я водят тази война до последния украинец, а, може би и до последния българин, не знам. Всичко зависи от това дали България се ръководи от Министерски или Марионетен съвет ", разяснява още Костадин Костадинов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР