Академик се готви за първото си домакинство за новия сезон.

...
Академик се готви за първото си домакинство за новия сезон.
Коментари Харесай

Академик с изненади за феновете преди мача с Шумен от НБЛ

Академик се готви за първото си домакинство за новия сезон. Пловдивчани посрещат тима на Баскетболен клуб Шумен в мач от петия кръг в Национална Баскетболна Лига НБЛ на 3 ноември, от 19:00ч. в зала " Сила ".

Златните медалисти Лъчезар и Иван от " Специалния Отбор " на Тина Димитрова, които бяха част от събирателен тим от спортисти на Спешъл Олимпикс и станаха спечелили в първия по рода си европейски баскетболен шампионат на обединени юношески тимове от спортисти с и без интелектуални усложнения, игран в Сансеполкро, Италия, ще изведат " Специалния Отбор " на преди началото на мача и ще покажат златните си медали пред пловдивската аудитория. Всички баскетболисти от " Специалния тим " ще получат подарък от тима хазаин!

От клуба още веднъж са подготвили страхотни изненади за публиката. Всеки закупил билет за мача, ще взе участие в лотария за ваучер на стойност 50лв от нашите другари Sport Box Plovdiv. Още награди ще има и от нашите сътрудници от Decathlon Bulgaria.

За положителното въодушевление на публиката на полувремето ще се погрижат и децата от Nina Sport Academy.

Академик търси първата си победа от началото на сезона, откакто загуби първите 4 срещи. Шумен е с две победи и две загуби от началото на сезона.

Под въпрос за Академик е Омар Крайем.

Пловдивчани изгубиха последния кръг от Черно море Тича като посетител, а Шумен завоюва като хазаин на Берое.

През предишния сезон Академик записа три победи против Шумен.

Съдии на дуела ще са Иван Маринов, Владимир Занев и Мирослав Камбуров.

Ела в залата и поддържа баскетболната горделивост на Пловдив!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР