Академик от Куинс Колидж“ в Кеймбридж остава часове наред в

...
Академик от Куинс Колидж“ в Кеймбридж остава часове наред в
Коментари Харесай

Измъкване с очен молив и клечка за уши: Жена е заключена 7 часa в тоалетната на средновековна кула

Академик от „ Куинс Колидж “ в Кеймбридж остава часове наред в клопката на средновековна кула. 33-годишната Кристина Илко влезнала в тоалетната на университетската си стая, само че се оказало, че се е заключила и не може да излезе от нея.

Той бил измъкнат от там едвам откакто кацнал на летището

Инцидентът е станал в петък следобяд.

„ Ами, в случай че никой не ме откри? Ще прекарам ли тук целия уикенд? Ще ме открият ли едвам в понеделник при почистването на помещението “, споделя по-късно мислите си Кристина Илко пред английския вестник „ Телеграф “.

„ Опитвах се да си спомня какъв брой време човек може да оцелее единствено на вода. Надявах се, че няма да умра в тоалетната. Удрях вратата със слушалката на душа и се пробвах да я отворя принудително. Крещях за помощ, само че никой не ме чуваше “, споделя още тя.

Не можете и яйца да си сготвите - замръзват

Д-р Илко продължава да пробва да отвори вратата. В опитите си тя получила и наблягане на рамото.

Тогава в дребното помещение без прозорци дамата си спомня героя от обичания си ефирен сериал Макгайвър. Така след седем мъчителни часа стига до избавителната си концепция – да употребява молив за очи и клечка за уши от дамската си чанта.

Кристина Илко пъхва молива през ключалката на тежката врата, с цел да реалокира резето от другата страна. След това употребила и клечката за уши, до момента в който вратата най-сетне се отваря.

„ Бях доста щастлива, а също по този начин доста горда, че разреших на мозъка си да ми помогне да се освободя. Наистина ми олекна “, споделя Илко.

Тя изчезна през 2019 година от двореца „ Бленъм “ в Южна Англия

Ключалката на блокираната врата към този момент е отстранена и следва да бъде заменена.

Макгайвър е воин от едноименния американски ефирен сериал, който се излъчва през 1985 година В сериала той работи като сътрудник на фондация " Феникс " и позволява случаи от името на държавното управление. Неговата специфична запазена марка е да не употребява огнестрелни оръжия. Вместо това Макгайвър си служи с предмети от всекидневието, с цел да се освобождава от безнадеждни обстановки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР