Академик Бултекс 99 предприема интересна и похвална инициатива. Пловдивският баскетболен

...
Академик Бултекс 99 предприема интересна и похвална инициатива. Пловдивският баскетболен
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 с похвална инициатива

Академик Бултекс 99 подхваща забавна и похвална самодейност. Пловдивският баскетболен клуб желае да върне традициите и да сплоти спортните клубове под тепетата. За тази цел управлението на студентите е готово да даде безвъзмездни билети за футболистите на Ботев, Локомотив и Марица, както и за волейболистките на Марица.

“Мечтата ми е да видя залата ни цялостна, по тази причина призоваваме всички да ни поддържат освен в идния ни домашен мач против първенеца Лукойл Академик, само че и в останалите ни срещи у дома”, съобщи президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

“Готови сме да предоставим безвъзмездни билети за състезателите на футболните клубове и волейболната Марица. Преди години всички пловдивски тимове бяха подкрепяни от футболни, баскетболни и волейболни почитатели, нямаше Локо, Ботев, Академик, Марица. Защо да не възродим тази традиция?! В последна сметка всички ние играем за Пловдив. Нека покажем, че пловдивската спортна аудитория е единна и знае по какъв начин да поддържа любимците си”, сподели още Васил Врачев.

Той предлага също по този начин на мачовете на тимовете в Пловдив да бъдат обявени останалите срещи на клубовете под тепетата и да се приканват феновете да поддържат всички отбори. Готови сме да го създадем за сътрудниците ни, надяваме се на повече реклама и на нашите мачове, сподели още Васил Врачев.

Снимка: plovdiv24.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР