Airbnb обяви, че въвежда световна забрана за използването на охранителни

...
Airbnb обяви, че въвежда световна забрана за използването на охранителни
Коментари Харесай

Airbnb забранява камерите за наблюдение в имоти под наем


Airbnb разгласи, че вкарва международна възбрана за потреблението на охранителни камери в парцели чартърен. Промените в политиката на компанията ще влязат в действие в края на април 2024 година, заяви

Онлайн платформата за отдаване чартърен изясни, че с този ход има за цел да опрости разпоредбите си за охранителните камери и да даде приоритет на поверителността на гостите.

Потребителите на Airbnb и преди са изразили опасения по отношение на потреблението на камери за наблюдаване на закрито. „ Тези промени бяха направени след консултация с нашите посетители, домакини и специалисти по дискретност и ние ще продължим да търсим противоположна връзка, с цел да подсигуряваме, че нашите политики работят за нашата световна общественост “, сподели в изказване ръководителят на политиката на общността и партньорствата на Airbnb, Джунипър Даунс. „ Тъй като по-голямата част от обявите в Airbnb не оповестяват, че имат охранителна камера, тази актуализация се чака да засегне по-малка подгрупа от разгласи в платформата “, добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР