AI N` CYBER CONFERENCE 2023, водещoто събитие в сферата на

...
AI N` CYBER CONFERENCE 2023, водещoто събитие в сферата на
Коментари Харесай

Министри от България и Украйна излизат на сцената на AI N` CYBER 2023

AI N` CYBER CONFERENCE 2023, водещoто събитие в областта на изкуствения разсъдък и киберсигурността, е още веднъж тук. Международният конгрес ще се организира на 26 октомври в „ София Тех Парк “, с цел да показа новаторски решения и да показа значими уроци в региона на цифровата промяна.

На фона на нестихващи военни спорове, тази година конференцията ще събере на една сцена водачите на България и Украйна. Ключови министри на двете страни ще обсъдят методите за реализиране на резистентност посредством цифрова промяна.

В конференцията ще вземат присъединяване следните министри:
Александър Йоловски, Министър на електронното ръководство в БългарияПроф. доктор Георги Ангелов, заместник-министър на нововъведенията и растежа в БългарияМихайло Федоров, Заместник министър-председател на Украйна и Министър на цифровата промяна на Украйна, който ще насочи видео послание към аудиторията на конференциятаГеоргий (Егор) Дубински, Заместник-министър на цифровата промяна на Украйна.
Светът се развива с бързи темпове и цифровата промяна играе основна роля в построяването на стабилно бъдеще на национално и европейско равнище. В този подтекст Украйна несъмнено се утвърждава като софтуерен водач, предоставяйки изключителни решения и нововъведения, които към този момент са подкрепени от сполучливи практики.

Конференцията AI N` CYBER 2023 цели да показа положителните практики от Украйна и да насърчи разговора за съдействие сред двете страни в областта на изкуствения разсъдък и киберсигурността. По време на събитие водачите ще споделят своите познания и опит, изграждайки основите за по-сигурно и софтуерно напреднало бъдеще.

Конференцията AI N` CYBER 2023 се провежда за четвърта поредна година от Дигитална национална коалиция в партньорство с Еconomic.bg и Фондация „ Конрад Аденауер “. Останалата част от богатата стратегия на форума може да откриете на сайта и в страниците във Facebook и LinkedIn.

Билета си може да вземете, като последвате този линк. 
Задава се потоп от кибератакиОбезпокоително е, че основаването на наличие от AI е на един клик разстояние от всеки
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР