Ахат и Джо Лин Търнър забиват на 15 септември в

...
Ахат и Джо Лин Търнър забиват на 15 септември в
Коментари Харесай

„Ахат” и Джо Лин Търнър забиват в Пловдив на 15 септември

„ Ахат ” и Джо Лин Търнър забиват на 15 септември в Пловдив от 20 часа на сцената на Летния спектакъл на Бунарджика.  „ Rock&Roll Forever Tour ” ще премине през шест български града.
Прочетете още
Концертът във всеки град ще продължи повече от два часа. Група „ Ахат ” ще забият първо най-жестоките си части, а по-късно ще останат на сцената дружно с легендата Джо Лин Търнър, с цел да изпълнят най-големите шлагери на Rainbow и Deep Purple.

Притежателите на VIP билети ще имат достъп до обособена зона с обособен вход и съвършена видимост към сцената. На разположение на всички ще има задоволително питейни заведения, където ще се лее бира на стомах.

" Ако към момента не притежавате билет за някой от концертите, може да се сдобиете с подобен като влезете на www.sme.bilet.bg и изберете съответния концертили посетите каса на Fast Pay или магазини „ На мрачно “ ", канят уредниците.

Цената на общоприет билет е 60 лева до деня на концерта, а по-късно се трансформира на 70 лева VIP билетите са на непрекъсната цена от 80 лева Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, само че с компаньон.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР