Агресията на мигрантите ще бъде посрещната с ответни мерки, заяви

...
Агресията на мигрантите ще бъде посрещната с ответни мерки, заяви
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Агерсията на мигрантите ще бъде посрещната с ответни мерки

" Агресията на мигрантите ще бъде посрещната с ответни ограничения ", съобщи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в коридорите на Народното събрание във връзка обвинявания против България за пукотевица по бежанци. Това съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Нашите гранични служители на реда са подложени на изключителна експанзия. Може да забележите по какъв начин наподобява главата на граничен служител на реда. Такава експанзия, която води до осакатяване на чиновници и до разрушение на местата, където те би трябвало да извършват отговорностите си,  ще бъде посрещната с нужните ответни ограничения. Ако до през вчерашния ден ни убеждаваха, че нашата граница може да се премине против 50 евро, в този момент ни убеждават в противоположното, че ние 9 пъти възпираме някой да я мина и от време на време използваме оръжия. Понякога може да използваме оръжие. Не и в този случай ", добави още той.

Стана ясно, че Министерство на вътрешните работи е дало указания на чиновниците си по какъв начин да пазят живота на мигрантите и своя личен. " За мен е доста задоволително, че във срещите, които организираме с турска страна, имаме позитивен отзив за това, което се случва през последните месеци. ", добави министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР