Агресивен шофьор нападна ученик след спор на пешеходна пътека. Дванайсетокласникът

...
Агресивен шофьор нападна ученик след спор на пешеходна пътека. Дванайсетокласникът
Коментари Харесай

След спор на пешеходна пътека: Ученик е със счупен нос след нападение от шофьор

Агресивен водач атакува възпитаник след спор на пешеходна пътека. Дванайсетокласникът е със строшен нос в сливенската болница, а нападателят е на независимост.

Екип на bTV се срещна със Станислав в болничното заведение. Страхува се да покаже лицето си. Разказва, че в понеделник, на път за учебно заведение, на пешеходна пътека го засякъл автомобил.

„ Свали си прозореца, стартира да ме наскърбява, сподели: „ Ей, ти къде минаваш, какво правиш?”. Аз си бях на края на пешеходната пътека”, описа ученикът. Продължил да върви, само че водачът го наблюдавал.

„ Слиза от колата и вика: „ Ти огромен мъж ли си?”. И ме удари. Дойде, свлече ми суичъра над главата и стартира да ме удря, да ме блъска по главата”, добави Станислав.

След побоя водачът избягал, като едвам не прегазил жена на прилежаща улица, описват очевидци. Сигнали за двата случая са подадени на тел. 112.

„ Незабавно са проведени заградителни и издирвателни мероприятия и след към 15 минути в квартал „ Комлука” автомобилът е открит дружно с лидера. Лицето е известно, на 42 години, престъпно проявено”, уточни началникът на ОД на Министерство на вътрешните работи – Сливен Димитър Кикьов.

След 24 часа в ареста нападателят е освободен. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР