Агресивен и опасен управител на фирма е настанен за задължително

...
Агресивен и опасен управител на фирма е настанен за задължително
Коментари Харесай

Агресивен и опасен бизнесмен влезе в психото във Враца

Агресивен и рисков шеф на компания е настанен за наложително лекуване в Центъра за психологично здраве във Враца, заяви BulNews.

До крайната мярка се стигнало след следващото нахлуване на Н.И. в центъра на село Селановци. Това принудило поданици на селото да подадат тъжба в полицията против неуравновесения си съселянин.

Преди дни в районния съд в Оряхово, след голям брой разпити на очевидци на експанзията на мъжа, магистратите постановиха Н.И. да се лекува в психото във Враца за период от един месец. Според документите по делото неуравновесеният мъж от 1993 година е шеф на компания, разведен е и има чисто правосъдно минало. Поредната му нападателна демонстрация била на 9 февруари тази година, когато към 16 часа отишъл пред хранителен магазин в селото и почнал да бие с бастуна си различен мъж. Докато замахвал против съселянина си, различен свидетел се намесил и го спрял. През цялото време мъжът бил избухлив, нервозен и несъответстващ, описват очевидците. Когато тръгнал да бяга от магазина, на входа се блъснал в дървената конзола на козирката и паднал на земята. Изправил се и отново побягнал.

От свидетелските показания излиза наяве, че по принцип Н.И. е мирен, само че единствено когато си пие хапчетата, в противоположен случай става доста нападателен и налита на пердах.

В съда хората разказали, че преди към два месеца мъжът още веднъж бил пропуснал да си вземе медикаментите и "лошият в него " още веднъж се изявил. Тогава психичноболният мъж спрял с колата си пред магазина, взел един стек с олио от возилото, влезнал вътре и се опитал да удари с бутилките продавача.

От началото на годината Н.И. получил възбрана освен да влиза в магазините в селото, само че и в кафенетата. Причината била, че е доста нападателен - влизал в заведенията и псувал на етническа основа, викал, крещял и се заяждал с всеки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР