Агенцията по околна среда издаде предупреждения за замърсяване с вредни

...
Агенцията по околна среда издаде предупреждения за замърсяване с вредни
Коментари Харесай

Издадени са спешни предупреждения за замърсяване по крайбрежието на Обединеното кралство, тъй като хората са казали „не влизайте в морето“

Агенцията по околна среда издаде предизвестия за замърсяване с „ нездравословни водорасли “ след известия за мъртви морски жители по крайбрежието на Кент.

Разхождащите кучета бяха призовани в понеделник следобяд да държат домашните си любимци на мотив от самото начало, когато посещават плажовете в залива Минис, навръх изток от Маргейт. Къпещите се също бяха посъветвани да не излизат да плуват заради нездравословните водорасли. EA сподели, че проверява замърсяването и мониторингът на качеството на водата е спрян. Наблюдението ще продължи, откакто случаят бъде разгласен за завършил.

Съветът Thanet сподели, че е бил известен за допустимо замърсяване в залива Минис. Говорител сподели: „ Агенцията по околна среда сега изследва отчетите и организира проби на водни проби. Ние съветваме потребителите на плажа да стоят над знака за висока вода на плажа и да се въздържат от влизане в морето.

„ Ние интензивно следим бреговата линия, с цел да оценим степента на случая. Ще продължим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР