Агенцията на Европейския съюз за космическата програма (EUSPA) дава старт

...
Агенцията на Европейския съюз за космическата програма (EUSPA) дава старт
Коментари Харесай

Агенцията на ЕС за космическата програма обяви конкурс с награден фонд от 1 млн. евро

Агенцията на Европейския съюз за галактическата стратегия (EUSPA) дава старт на състезанието.

Той е ориентиран към новатори и бизнесмени, подготвени да изследват, създават и пускат на пазара реформаторски решения, при които се употребяват галактическите данни и услуги на Европейски Съюз, излиза се отвън рамките на съществуващите галактически приложения и се сплотяват и тестват нови технологии в услуги, учредени на местоположениетои интелигентната подвижност.

С награден фонд от 1 милион евро състезанието #myEUspaceе част от самодейността на Европейската комисия. Той е ориентиран към галактическите данни и услуги на Европейски Съюз и към метода, по който консолидираното на услугите и обединяването на данни ще насърчи основаването и стартирането на пазара на революционни търговски решения, основани на галактически технологии. Те могат да служат в разнообразни области - от умна подвижност и селско стопанство до стабилно произвеждане и ползване, интелигентни градове, опазване на здравето и отдих.

Новите изобретения може да се простират от мобилни до хардуерни приложения, като устройства, които могат наблюдават ръководството на активи, безпилотни летателни апарати, роботика и други.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР