Агенция за наблюдение информира Белия дом, че прессекретарят Карин Жан-Пиер

...
Агенция за наблюдение информира Белия дом, че прессекретарят Карин Жан-Пиер
Коментари Харесай

Прессекретарят на Белия дом и главният говорител нарушиха Закона за Hatch: Watchdog

Агенция за наблюдаване осведоми Белия дом, че прессекретарят Карин Жан-Пиер и представителят Андрю Бейтс са нарушили Закона за Hatch, изпращайки на Жан-Пиер второто й предупредително писмо тази година по отношение на потреблението на термина „ MAGA “.

Офисът на специфичния прокурор (OSC) сподели на Жан-Пиер и Бейтс в писмо през октомври, получено първо от NBC News, че критикуването на „ MAGA “ Когато републиканците обсъждаха бюджетния проект на Републиканската партия по-рано тази година, беше нарушаване на техните насоки за съблюдаване на Закона на Hatch.

OSC преди този момент изпрати на Жан-Пиер предупредително писмо през юни за потреблението на термина „ мега “ MAGA Republicans ” по време на конференции в навечерието на междинните избори през 2022 година По това време организацията не е подхванала дисциплинарни дейности, само че издаде насоки, съгласно които „ MAGA “ е неразрешено според Закона на Hatch.

Законът на Hatch не разрешава на чиновниците на федералното държавно управление да вземат участие в предизборна активност в офи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР